Какъв човек си, ако си родена през януари


Какъв човек си, ако си родена през януари
Снимка: iStock/Guliver

Прави ли ви впечатление, че хората, родени през лятото, са по-весели и усмихнати? А онези, родени през студените месеци, сякаш са една идея по-сериозни и непрекъснато търсят слънчеви лъчи, под които да се стоплят?

Рожденият ви месец може да окаже голяма роля върху характера ви и дори всеки човек да е индивидуален, все пак се наблюдават някои общи черти. Ето какво можем да открием за вас, ако сте от хората, родени през първия месец от годината:

Родените през януари са първите, които се появяват и стартират новата година. Много често те стават известни или лекари.

Отговорни и сериозни хора са. Понякога дори прекалено студени, именно заради студения месец, в който са родени.

Техният рожден камък е гранита. Въпреки че най-често срещаният цвят на този красив скъпоценен камък е червен, той всъщност се предлага в различни нюанси. И знаехте ли, че гранитът традиционно се използва като медицински начин за предотвратяване на кошмари.

Звездният им знак е Козирог или Водолей. Козирозите, родени между 22 декември - 19 януари, са известни като търпеливи, амбициозни и лоялни. Те са индивидуалисти и често предпочитат да бъдат сами пред това да са в компания с много хора.

Междувременно тези, които попадат под знака на Водолея, родени на 20 януари - 18 февруари, се считат за независими, умни и изобретателни. Те също са индивидуалисти, но за разлика от Козирозите обичат шумните компании. Просто са толкова независими, че могат също толкова успешно да бъдат и сами със себе си. С други думи? Два звездни знака, с които определено искате да бъдете приятели.

Учени са доказали, че родените през зимата са по-предразположени да получават различни видове алергии. Не е сигурно, но се смята, че важна роля за това е и недостигът на витамин D в организма.

Родените през януари обичат както зимата, така и лятото. През зимата се чувстват в свои води, а през топлите месеци се запасяват с така нужния им витамин D. Всичко при тях е добре обмислено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама