А1 с признание за успешни комуникации от наградите на сп. Business Lady


А1 с признание за успешни комуникации от наградите на сп. Business Lady
Снимка: А1

А1 получи поредно признание за успешни комуникации – Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации” на телекома, бе отличена с приза „Успешни комуникации и ребрандиране” в категория „Телекомуникации” по време на Годишните награди на сп. Business Lady.

Наградата бе връчена от Велик Занчев, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, за успешната комуникационна кампания, свързана с ребрандирането на първия мобилен оператор у нас. Мтел стана А1 в края на май, но комуникирането на целия процес по смяна на името стартира още през 2017 година.

„Успешното ребрандиране на нашата компания беше свързано не просто с преименуването на Мтел. А1 не е единствено новото име на първия мобилен оператор у нас – то е символ на високо ниво на обслужване, гарантирано качество на услугите, подобрено общуване с клиентите, по-лесен достъп до съвременните технологии в дигитална ера, в която живеем. Комуникирането на всичко това беше предизвикателство и тази награда ме кара да вярвам, че сме на правилния път”, сподели Илияна Захариева.

Наградите на списанието се връчват за седми път у нас, като целта им е да отбележат приноса на българската делова жена в различни категории, давайки гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал. По традиция събитието обединява личности от бизнес средите, политиката, културата и партньори на сп. Business Lady. Тази година организаторите отличиха общо 19 бизнес дами в 12 категории от обществения живот, бизнеса и медиите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама