Кои са жените на най-богатите мъже в света


Кои са жените на най-богатите мъже в света
Снимка: Getty Images/Guliver

Казват, че зад всеки успял мъж стои една силна жена. Това е напълно вярно, когато става въпрос за половинките на най-големите богаташи в света.

Присила Чан - съпругата на Марк Зукърбърг

През ноември богатството на Марк Зукърбърг беше оценено на повече от 50 милиарда. Той е срещнал съпругата си, когато е студент в Харвард. Присила винаги е подкрепяла неговите начинания и е вярвала в успеха му. Те се ожениха на 19 май 2012 година на скромна церемония в дома си. На 2 декември 2015 Марк и Присила посрещнаха на бял свят своята дъщеричка Макс.

 

Астрид Менкс - съпругата на Уорън Бъфет

Бъфет е един от най-известните инвеститори. Неговото богатство през ноември 2016 възлиза на 70 милиарда. Той среща Астрид през 70-те, когато тя е работила като сервитьорка. Те имат 16-годишна разлика, която доказва, че годините нямат значение за любовта.

 

Мелинда Гейтс - съпругата на Бил Гейтс

Богатството на Бил Гейтс през ноември 2016 възлиза на повече от 80 милиарда. Той среща своята жена през 80-те на конференция, организирана от Microsoft (тя била служител на компанията). Женят се през 1994 и имат 3 деца. Те също така са основатели на най-големият благотворителен фонд.

 

Лусинда Сутуорт - съпругата на Лари Пейдж

Лари Пейдж е един от основателите на Google. Неговото богатство е оценено на повече от 30 милиарда през ноември 2016. Малко се знае за неговата половинка, която е 7 години по-млада от него. Разбираемо, тя се опитва да избегне прекалено много обществено внимание. Те се женят само няколко месеца, след като се запознават.

 

Макензи Безос - съпругата на Джеф Безос

Джеф Безос е основателят на Amazon. Неговото състояние е оценено на повече от 60 милиарда през ноември 2016. Той среща половинката си през 1992 година. В интервю за Vogue тя сподели преди време: "Нашите офиси бяха един до друг и можех да чуя неговият прекрасен смях. Как можех да не се влюбя?" Една година по-късно те се женят и сега имат 4 деца.

 

Джоан Брансън - съпругата на Ричард Брансън

Богатството на основателя на Virgin Group беше около 5 милиарда през ноември 2016. Ричард среща своята половинка в магазин за антики, като по това време те е омъжена. Той я преследва една година, като накрая тя напуска съпруга си заради Ричард. В момента двамата имат 2 деца. "Джоан е моята скала, моя довереник и моята пътеводна светлина.", каза преди време богаташът.

 

Флора Перес Маркот - съпругата на Амансио Ортега

Богатството на мъжа, който притежава компанията Inditex, която притежава модните брандове Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque и Lefties, има повече от 70 милиарда през ноември 2016. Флора дълго време работи като секретарка на Амансио, а през 2001 се женят.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама