Маринела Арабаджиева с приз за бизнес дама на годината


Маринела Арабаджиева с приз за бизнес дама на годината
Снимка: Victoria Group

Бизнес дама за 2017 година в конкурса на списание Grazia спечели Маринела Арабаджиева - собственик на Victoria Group® Hotels and Resorts.

Водеща туристическа компания в България, разполагаща с 11 хотела, категоризирани 4 и 5 звезди, над 500 ваканционни вили, тур оператор, център за професионално обучение. От единадесет години модното списание отличава най-добрите жени в 10 категории –телевизия, интернет, общество, бизнес, музика,спорт, дизайнери, актриси, модели и послание във времето.

Основният критерии, по който се избират най-успешните дами, са адекватността и заслугите им към обществения живот през последната година. В конкурса бяха номинирани 59 жени, но десет спечелиха титлата "Жена на годината" в различните категории. За бизнес дама на годината бе отличена Маринела Арабаджиева.

В контекста на темата на конкурса "Без граници", тя заяви, че "мечтите са тези, които те водят напред и ти помагат да преминаваш границите. В бизнеса е важна смелост, решимост и целенасоченост, много ясно да знаеш на къде си тръгнал и какво искаш да постигнеш. Добрите резултати са плод на последователност, упорит труд и силен екип".

Маринела Арабаджиева е вдъхновяваща, силна и успяла жена в бизнеса. Завършила е педагогика, международен туризъм и пространствен дизайн. Във всеки хотел тя оставя своя почерк, създава елегантна и изискана визия, защото дизайнът е нейната страст. Омъжена е за бизнесмена Вълчо Арабаджиев и има четири деца. Вече 20 години успешно управлява хотелиерския бизнес, а от миналата година основава и сдружение "Маринела" с единствената цел да даде равен старт на децата и шанс за тяхната бъдеща реализация.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама