Най-абсурдните професии в света


Най-абсурдните професии в света
Снимка: iStock/Guliver

Мислите си, че работата ви е ужасна и бихте дали всичко, за да си тръгнете веднага? Спокойно, може би просто имате лош ден. За ваше успокоение ви представяме някои от най-абсурдните професии в света.

Дегустатор на кучешка и котешка храна

Във Великобрания няма храна за котки или кучета, която да достига в търговската мрежа, без да е предварително проверена от Саймън Елисън. По този начин всички собственици на домашни любимци могат да бъдат спокойни за качеството и вкуса на храната, която купуват за своите четириноги приятели.

Педикюристка на крави

Не, това съвсем не е метафора! Оказва се, че здравите нокти са изключително важни за плодовитостта и млекодайните способности на кравите. Професията е силно разпространена в САЩ и някои ферми в Европа.

„Чакач“ на опашки

Имате страшно много работа и нямате никакво време да се редите по опашки? Просто си наемете човек, който да се бута и реди вместо вас, докато вие свършите останалите си задължения.

„Спящата красавица“

Какво по-хубаво от това да ти плащат, за да спиш? Такива хора се търсят най-вече от големите вериги хотели, които искат да получат оценка за нивото на комфорт или пък от лекари, които провеждат изследвания върху съня на хората.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама