Успешни българи разказват за "провалите" си на Fuckup Nights


Успешни българи разказват за "провалите" си на Fuckup Nights
Снимка: Fuckup Nights

Fuckup Nights, глобална поредица от събития, която празнува поемането на риск и приветства грешките, които допускаме по пътя към растежа, с ново издание в София. То ще се проведе на 14.07.2020 от 19:30 часа в Kino Cabana (лятно кино НДК). 

Няколко души ще се изправят пред публика, за да споделят смело своите професионални "провали", цената, която са платили за тях и уроците, които са научили. Ето кого ще чуем на 14 юли:

Гергана Радович е холистичен терапевт, треньор и експерт по съня. Тя помага на заетите хора да се справят със стреса, да спят по-добре и да постигнат повече в живота си. Има 15-годишен опит като авиационен инструктор, специализирал в управление на стреса, умората и съня за летателни екипажи и други категории авиационен персонал. Член е на Европейската асоциация по авиационна психология, Европейското дружество за медицина за съня и Българската асоциация по енергийна психология. Преди няколко години открива, че светът извън авиацията е много по-голям от очакваното и заменя преподаването с работата като холистичен терапевт на свободна практика. Гергана вярва, че единственият начин да постигнеш дългосрочен резултат в личен или професионален план е да действаш едновременно във всички посоки - рационална, емоционална, физическа.

Анна Цолова – тв журналист и преподавател по публична реч. Първата и телевизионна изява като журналист е през 1999 година. Оттогава следват 15 000 интервюта, филми и репортажи. Хиляди часове в ефира на бТВ и Нова. Преди две години създава "Говори, за да те видят!" и предава знанията и опита си за публичното говорене на представители на бизнеса и неправителствените организации. Казва, че тогава (преди две години) е направила втория си най-добър професионален избор.

Александър Пейчев - през последните 20 години е продуцент и директор продукция на разнообразни чуждестранни и български игрални филми и сериали. Автор и участник в множество възходи и падения. Изпълнителен продуцент на един от най-успешните сериали по Netflix от началото на тази година - "Into the night"

Заснемането на един филм включва екип от много и различни хора, всеки със своите виждания и характери. Той ще сподели как демократичното взимане на колективни решения може да се окаже не най-доброто решение за осъществяването на един проект, особено когато председателят има ясна визия за случването на нещата. Ще разкаже и за заснемането на филма "Бензин" и уроците, научени от него.

Повече за събитието научете ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама