Жените от тези 5 зодии не могат да забравят БИВШИЯ


Жените от тези 5 зодии не могат да забравят БИВШИЯ
Снимка: iStock/Guliver

Някои знаци на зодиака са предразположени да помнят дълго време миналото. Те преживяват много трудно раздялата и сякаш не могат и не искат да забравят бившия. Ето кои са те:

Телец

Жената Телец е изключително романтична, но това не е единствената причина, поради която не може бързо да пусне бившата си любов. Чувственото и вярно момиче Телец олицетворява тези черти по-силно с първата си любов. За другите е много по-трудно да забравят своята половинка. Тя е постоянна и безкомпромисна, когато става дума за любов, така че не бърза да променя своя романтичен статус, защото много трудно забравя предишната любов.

Рак

Жената Рак е много сантиментална и има по-чувствен поглед към света. Когато нейното сърце е привлечено от някой специален, тя оценява не само чувството да се влюби, но и самата идея за любовта. Дори партньорът ѝ да не е оправдал доверието, неговият образ заема тайно място в сърцето ѝ.

"Изключително съм привързана към мъжете, понякога просто обсебена от един човек. Никога не съм била фен на непознати красиви мъже. Необходимостта да срещна нов човек ме кара да се напрягам. Предпочитам да остана с някого, когото познавам изключително добре. Вероятно затова бившият ми приятел Павел не ми излиза от главата." Люба, 26-годишна.

Лъв

Жената от тази зодия има невероятно страстен характер, паметта на тялото не позволява да забрави за предишната си любов. За да преминат към ново преживяване, на Лъвовете им трябва много време. Жената Лъв по правило няма начин да забрави партньора си дълго време.

СЛЕД РАЗДЯЛАТА: 4 ЗОДИИ, КОИТО МОГАТ ДА ОСТАНАТ ПРИЯТЕЛИ С БИВШИТЕ СИ

Скорпион

Жената Скорпион е подозрителна и недоверчива към непознати, така че внимава, когато трябва да влезе в нова връзка. Често си спомня за старата връзка, където е свикнала да се чувства комфортно и сигурно. Ако бившият е виновен за раздялата, то тя отдавна прави планове за отмъщение, по един или друг начин, запазвайки имиджа му в главата си.

Риби

Жените от зодия Риби са най-загадъчните представители на зодиакалния кръг. Тази вълшебна аура буди истински интерес у противоположния пол. Те са много верни и просто не могат да разберат как хората могат да изневерят на любимите си. Жените от зодия Риби са много загадъчни. Очаровани от любовта, всички жени страдат по различен начин. Някои моментално се втурват да търсят нов партньор, а други дълго време страдат за старата любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама