Какво тайно иска всяка зодия в любовта


Какво тайно иска всяка зодия в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Някой, който да бъде до тях дори когато се държат ужасно.

Овните определено са страстни и импулсивни натури. Те се палят изключително лесно и понякога реагират прекалено остро, без да го осъзнават. Затова искат да имат до себе си човек, който да ги търпи  в тези моменти и наистина да ги разбира.

Телец

Някой, който да ги разбира и обича толкова, колкото и те него.

Макар че Телците обикновено имат високи стандарти към партньорите си, те наистина желаят да имат до себе си човек, който да инвестира във връзката им толкова, колкото и те самите. Да не получават по-малко от това, което дават.

Близнаци

Някой, който да ги обича въпреки всичките им ужасни навици и недостатъци.

Близнаците са известни с това, че искат да опитат и да преживеят всичко. Това важи и за връзките им. Те често сменят партньорите си, търсейки човек, с когото наистина да им е интересно и да задоволява авантюризма им. Това, което често не разкриват, е тяхното желание да бъдат напълно разбирани от половинката си. За тях всъщност е важно да могат да бъдат себе си и да бъдат обичани въпреки недостатъците си.

Рак

Някой, който да се грижи за тях по същия начин, както те за него.

Раците определено обичат да бъдат влюбени - с големи сърца и чувствителна души. Те гледат сериозно на връзките си и се раздават за човека, когото обичат. Макар че рядко го казват на глас, те също искат да бъдат обгрижвани. Желаят партньорът им да се раздава, както те го правят.

Лъв

Някой, който да смята, че те са толкова невероятни, колкото те самите вярват, че са.

Лъвовете са уверени и обичат вниманието на околните. Те вярват, че са най-красивите, най-умните, най-добрите и се стремят да намерят човек, който да смята същото за тях. Наистина им е важно да могат да се открият пред партньора си, но го правят единствено ако са сигурни, че той ги вижда така, както те самите себе си.

ЗОДИЯТА, С КОЯТО ЩЕ ПРАВИТЕ НАЙ-ГОРЕЩ СЕКС

Дева

Някой, който разбира всичките им странности/проблеми с доверието и въпреки това иска да бъде с тях.

Девите трудно допускат хора до себе си. Те са невероятно аналитични и критични към себе си и към другите в живота си. Имат високи очаквания и няма да се задоволят с нещо по-малко. Отнема им много време да се доверят, затова наистина искат партньор, който да бъде търпелив. Знаят, че не са лесни и търсят човек, който не бяга при всяко малко разногласие.

Везни

Някой, който да ги обича без задръжки или скрит мотив.

Везните са пълни с емпатия и желание да внесат хармония във всичките си взаимоотношения - платонични или романтични. Искат атмосферата във връзките им да бъде спокойна и релаксираща. Но Везните знаят, че понякога хората играят игрички или се опитват да манипулират, за да постигнат целите си. Затова наистина копнеят да имат партньор, който да е честен и да ги обича без задръжки.

Скорпион

Някой, който наистина да заслужава тяхното доверие.

Скорпионите са мистериозни и страсти. Те са едни от най-желаните зодии. Макар че сексуалното им излъчване има роля за това, те привличат също с начина, по който говорят и се движат. Скорпионите са невероятно придирчиви, скептични и няма да започнат връзка с всеки. Ако наистина искате да бъдете с тях, трябва да спечелите доверието им. Да им покажете, че могат да разчитат на вас за всичко. 

ЗОДИИТЕ, КОИТО СА НАЙ-НЕУСТОИМИ ЗА МЪЖЕТЕ

Стрелец

Някой, който не се страхува да открива света с тях.

Стрелците са авантюристи по природа и не допускат никой да открадне свободата им. Те са флиртаджии и винаги се стремят да бъдат оптимистично настроени. Обичат да се забавляват и искат човекът до тях да бъде същият. Да пътуват, да откриват и да рискуват заедно. Биха предпочели да са сами, отколкото да бъдат с човек, който ги ограничава.

Козирог

Някой, който цени както тяхната помощ и съвети, така и романтичните им жестове.

Козирозите са известни с това, че са практични, студени и склонни към песимизъм. Те са трудолюбиви и ценят успеха във всичките му форми. Когато се влюбят, са изключително лоялни и са готови на всичко, за да защитят половинката си. Затова за тях е важно да имат до себе си човек, който едновременно да цени тяхната грижовност, но също така да вижда романтичната им страна, която по-трудно разкриват.

Водолей

Някой, който да им дава пълна свобода.

Водолеите са нестандартни, авантюристични и логични - те ценят ученето и израстването в живота си. Винаги се предизвикват да станат по-добри и по-осъзнати за себе си, както и за света около тях. Имат силна нужда от лично пространство и свобода. И макар че не биха направили компромис заради никого, тайно се надяват партньорът им да им има пълно доверие, за да могат да бъдат свободни да правят нещата, които наистина искат.

Риби

Някой, който е готов да се раздели с лошите си навици, за да бъде с тях.

Рибите са познати като безнадеждни романтици - те са чувствителни, безкористни и изпълнени с оптимизъм. Влюбват се лесно и без много колебания. Дълбоко в себе си искат да намерят човека, с когото да прекарат живота си, макар че често говорят друго. Знаят цената си и търсят идеалния партньор, който дори да е готов да промени себе си, за да бъде с тях. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама