3-те двойки зодии, които имат нещастни бракове


3-те двойки зодии, които имат нещастни бракове
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодиакални комбинации са немислими. Прекалено големи различия не могат да бъдат изчистени с времето, а само се задълбочават. Това са двойките зодии, за които щастливият брак е почти мираж.

Телец - Козирог

Любов между тези два зодиакални знака може да пламне бързо. Страстта винаги е голяма и това е и най-голямата заблуда на двойката. Защото разликата между страстта и любовта е като от земята до небето. Бързото темпо, с което обикновено се развива връзката между Телец и Козирог е много заблуждаващо. Бракът се сключва преди страстта да е отминала. Когато това се случи обаче, маските падат и пред двете зодии се разкрива изцяло нов човек. Виждат острия характер на другия, усещат с пълна сила ината, който е характерен и за двете зодии. След което следват поредица от скандали, изключително големи неразбирателства и много разминавания в плановете за бъдещето. Бракът между Телец и Козирог приключва толкова бурно, колкото е започнала и връзката им... но с отрицателен знак.

Близнаци - Дева

И двете зодии са прекалено суетни, много обстоятелствени в обясненията и размислите за живота, както и изключително сигурни в правотата си. Любовта им се появява постепенно, което дава време на някои двойки да осъзнаят, че не са един за друг. Тези, които обаче не успяват, бързо стигат до заветното "Да". Бракът започва добре, но с течение на времето лъсват всички истини за характера на другия. И двата зодиакални знака искат да бъдат обсипвани с внимание, без да дават такова в замяна. Искат всичко да е за тях, във всеки спор да са прави и компромисите са им чужди. Вярата в любовта им угасва с всички караници, раздели и неприятни спорове, които започват да стават част от ежедневието им. Разбирателството тук е невъзможно.

Овен - Скорпион

Изключително тежка битка за надмощие слага край на бракът между тези две зодии. Както при Телец - Козирог, така и тук, любовта се бърка с изпепеляваща страст. Овните са много бурни, сексуално заредени, а Скорпионите с радост приветстват цялата тази динамика и страст. Любовта им бързо минава в следващия етап и двойката минава под венчилото. Първите няколко месеца от брака са истински кошмар. И двете зодии искат да командват вкъщи, все тях да слушат и да взимат всички важни решения. Не понасят някой да ги контролира и точно това е голямата причина за раздялата им. Нито Овенът, нито Скорпионът някога ще дадат "управлението" в ръцете на другия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама