5 неща, които да спрем да броим в живота си


5 неща, които да спрем да броим в живота си
Снимка: iStock/Guliver

В забързаното ежедневие сме свикнали да се надпреварваме постоянно, дори сами със себе си – броим крачки, калории и какво ли още не. Но не всичко в живота може, а и трябва да се брои. Ето кои са 5-те неща, които да спрете да броите още днес и да освободите съзнанието си!

1. Бръчки

В "холивудската култура" бръчките определено не са синоним за красота, но ние ви гарантираме, че те носят много чар! Носят и спомен за всички пъти, в които са ни потичали сълзи от смях или пък сме прекарали часове, тревожейки се за някой близък. Всяка бръчка разказва своя собствена история, която не бива да бъде заличавана.

2. Приятели, които са създали семейство преди вас

Спрете да въздишате по снимките на вашите приятелки, които са се омъжили или родили. Има хиляди различни начини, по които да изживеете живота си. Не се опитвайте да влезете в стереотипи или рамки, които не са ви по мярка.

3. Последователи

Последователите са най-лесния начин да се изгради "лична марка". Става ви приятно, когато те се множат, нали? Сякаш това е вид одобрение за живота, който водите. Но наистина ли имате нужда от одобрението на непознати хора?

4. Бивши гаджета

Вие възприемате ли се като цифра в живота на някой? Били сте интимни с даден човек – може би само физически, емоционално или пък и двете. Видели сте най-доброто от него в даден момент, споделили сте част от времето си. Затова няма как бившите ви гаджета да бъдат просто номера.

5. Килограми

Изхвърлете кантара, сериозно! Спрете да празнувате, когато сте свалили 3 килограма и да наказвате себе си, когато сте качили. Това е жестока и нечестна игра, в която винаги вие ще сте губещите, независимо от изписаната цифра. Научете се да живеете в хармония със себе си – ако не се харесвате, променете се, но защото наистина го искате, а не заради 2 числа, изписани на бездушен дисплей.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама