8 неща, които ще се случат, когато се влюбите в живота си


8 неща, които ще се случат, когато се влюбите в живота си
Снимка: iStock/Guliver

Всички искаме да срещнем правилния мъж, в когото да се влюбим и да бъдем щастливи. Но всъщност първо трябва да обичаме живота, който имаме, за да можем да привлечем и правилния партньор. Ето какво може да очаквате да се случи, ако го сторите и най-после започнете да цените това, което сте и имате.

1. Ще откриете какви са страстите ви ще намирате време за тях

Любовта е красива, но тя не е всичко. Има толкова много неща, които може да ви вълнуват, освен един мъж - изкуство, фотография, музика, писане, литература, готвене, спортове... Когато започнете да се влюбвате в живота си, вместо да инвестирате цялото си време и енергия в една връзка, ще може да правите нещата, които ви вдъхновяват и зареждат. 

2. Повече ще сте наясно със своите нужди и желания

Да се влюбите в живота означава да научите какво обичате, желаете и имате нужда. Да се фокусирате върху целите си и как ще ги преследвате и постигнете. Означава да откриете какво точно искате от връзките, от себе си, от съществуването си на тази земя и да създадете добър план за бъдещето си.

3. Ще цените връзките, които имате, вместо да се фокусирате върху тази, която нямате

Романтичните връзки не са единственото нещо, което изпълва живота ви с любов и щастие. Когато сте фокусирани върху други неща, а не само върху любовния си живот, инвестирате повече време в хората, които ви правят щастливи - вашето семейство, приятели и други платонични връзки. И научавате невероятната цена на тези хора.

4. Пътувате, изследвате и живеете егоистично

Когато се влюбите в живота си, искате да изцедите всяка минута. Имате желание да отидете на нови места, да опитате различна храна, да изследвате и да живеете, както искате. Това не е грешно, а означава, че наистина живеете.

5. Премествате фокуса си върху други важни аспекти от живота ви

Когато не сте фокусирана върху връзка, отделяте повече време за други неща - кариера, хобита, бъдеще, финанси... Вашите приоритети се променят по здравословен начин и се научавате да заземявате себе си, вместо да очаквате някой друг да го направи вместо вас.

6. Прекарвате повече време да правите неща, вместо да мечтаете те да се случат

Да се влюбите в живота си означава, че не искате да губите време, да преследвате неща, които не ви изграждат или не ви помагат да растете. Не желаете посредствено и скучно съществуване. Когато обичате живота си, вие правите неща, вместо да бъдете пасивен герой в собствената си история.

7. Чувствате се едновременно смирени и благодарни за това, което ви се дава

Всеки ден животът ви изненадва с неговата красота. Осланяте се на вярата си, която да ви помогне в трудни времена. Вярвате, че ще намерите любовта, когато е правилното време, но междувременно сте благодарни за това, което имате в момента.

8. Вече не се чувствате тъжни заради това, че не сте във връзка, тъй като щастието ви зависи от други неща

Вашият статут на свободна жена вече няма негативен ефект върху вас. Не търсите мъж, който да запълни дупка в сърцето ви. Вместо това, щастието ви зависи от преживяванията, страстите, другите ви връзки и вас самата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама