Физическите ни проблеми издават емоционалните


Физическите ни проблеми издават емоционалните
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че физическото е пряко свързано с емоционалното ви състояние?  Може би често виждате знаци, които ви подсказват, че това е така, просто не им обръщате достатъчно внимание. Ето ги и тях:

1. Болка в бедрата

Тя може би е свързана със страха ви да се движите. Също така е напълно възможно да означава, че мислите прекалено много, преди да вземете решение или пък че ви е страх от промяната.

2. Болка в ръцете

Това може би означава, че не протягате ръцете си към околните по нужния начин. Опитайте се да помислите над това и ако осъзнаете, че наистина е така, създайте нови връзки, излизайте с приятели и станете малко по-общителни.

3. Болка в колената

Това може би означава, че имате прекалено голямо самочувствие и летите в облаците. Е, време е да слезете на земята и да си спомните от къде сте тръгнали. Не бива да позволявате на егото си да ви създава физически дискомфорт.

4. Главоболие

Главоболието може би е свързано с пренатоварване през деня или пък с прекалено дълго взиране в компютър или телефон. То може да е свързано и с факта, че прекалено много премисляте нещата, преди да предприемете действие. Опитайте се да отделите достатъчно време за себе си, релаксирайте. Не се пренатоварвайте, защото ако го правите, може би главоболието ще ви посещава доста честичко. А ако това вече се случва, е време за почивка.

5. Болка във врата

Ако чувствате болка във врата, то може би не можете да простите на даден човек. Ако предателството е било прекалено голямо, това е напълно нормално. За да неутрализирате болката обаче, помислете за нещата, които харесвате в любимите си хора. Това ще ви накара да се почувствате по-добре.

6. Болка в раменете

Тази болка може би означава, че имате прекалено много проблеми и не можете да намерите решение. Време е да се разтоварите и да прехвърлите тежестта на решението на някого другиго. Прегледайте задачите си. Помислете кои можете спокойно да прехвърлите на друг човек, за да се почувствате по-свободни.

7. Болка в горната част на гърба

Това може би означава, че се чувствате самотни. Тази болка означава, че не чувствате достатъчно емоционална подкрепа или пък че се чувствате нежелани. Ако е така, време е да излезете на среща и да промените този факт.

8. Болка в долната част на гърба

Тази болка означава, че сте прекалено притеснени относно финансовото си състояние. В такъв случай е важно да подобрите доходите си или пък да започнете да разпределяте парите си по-внимателно.

9. Болка в лактите

Тази болка означава, че нямате смелостта да направите някаква промяна в живота си. А дали не е време? Щом тялото ви дава знак, може би сега е моментът да рискувате и да промените нещо.

10. Болка в гърдите 

Ако усещате болка в гърдите, това означава, че имате любовен проблем. Може би не можете да давате безусловна любов. Или пък не можете да получавате любов. Помислете за отношенията си с близките. Какви са те? Как давате любов към тях? Как получавате? Как давате любов на самите себе си? Това са въпросите, на които трябва да си отговорите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама