Избери си картинка и разбери каква си


Избери си картинка и разбери каква си
Снимка: babyblog.ru

Този тест е разработен от американски психолози и е предназначен за бързо идентифициране на човешките качества. Според създателите си точността на теста е 90-95%.

Какво трябва да направите? Изберете бързо една от деветте картинки и вижте какво казва тя за вас.

1. Страстен оптимист

Вие сте страстна личност, която постоянно се нуждае от любов. Търсите истинската любов, като често се притеснявате, че няма да я намерите в този живот. Слънчев и усмихнат човек сте, който крие много белези в сърцето си. Във взаимоотношенията с хората търсите разбиране и силно приятелство. На публични места сте чаровни, комуникативни, душата на компанията, но често сте и много самотен.

2. Стабилен и прикрит

Вие сте стабилна личност, на която винаги може да се разчита. Имате късмет в живота и затова не само вземате, но и давате на хората. Обичате да помагате, особено на най-близките около вас. Зрял в общуването си с другите, вие не харесвате да показвате чувствата си или да превръщате личностните взаимоотношения в шоу, за което всички говорят.

3. Непредвидим и щур

Вие сте бурна, непредвидима, "луда" личност. Дива котка, която трудно стои на едно място. В живота сте двигател, който никога на спира. Вие сте човек-идея. Не приемате нищо за чист факт, а обичате сами да търсите истината. Обичайното състояние на нещата и промените винаги се конкурират във вас.

4. Мъдър и отворен

Вие сте мъдра личност, която се радва като дете на всяка хубава книга. Обичате да "скитате" в световете на другите хора. Вие сте дълбок и интелигентен мислител с гъвкав ум, който има широк и независим поглед върху живота. Отворени сте към новите идеи и промени. За вас най-важното е да останете верни на себе си. Много горд сте със себе си, но това не го излагате на показ.

5. Ентусиаст и късметлия

Вие сте скромна, симпатична и любезна личност, която винаги се нуждае от светли перспективи в живота. Постоянно се опитвате да донесете нещо добро на този свят. Силно вярвате, че всеки ден трябва да направите добро, дори да е нещо малко и само вие да си го знаете. Съзнавате, че няма да промените фундаментално света, но имате сили да направите по-добри взаимоотношенията между хората. Често имате голям късмет.

6. Безнадежден оптимист

Вие сте положителна и приятна личност. Слънчев и оптимистичен човек като вас е харесван от всички. Активно се интересувате от света около вас, но често оставате далеч от приятелите си. Опитвате се да изпълните всеки момент със забавление и затова привличате хора, които обичат да се радват на живота. Рядко се обезкуражавате. Имате страхотно чувство за хумор, всички се смеят на вицовете ви.

7. Енергичен и успешен

Вие сте енергична личност, която в очите на хората може на моменти да изглежда хаотична, но вие умеете перфектно да жонглирате с няколко топки. Със сигурност знаете как да работите в мултитаскинг режим. Изпълнени сте с мотивация, търсите успеха, винаги преследвате мечтите си. Поемате само рискове, които добре сте обмислили на ясна глава, което гарантира и успех.

8. Позитивен и сърдечен

Вие сте спокойна личност, която вдъхва доверие на хората. Позитивно настроен към света, оценявате и уважавате уникалността на всеки човек. Харесвате живота и се стараете всички около вас да са доволни. Обичате да се смеете, което ви прави истински щастливи. Приятелите ценят сърдечното ви сърце, а това за вас е най-ценният комплимент.

9. Добър и разбиращ

Вие сте мила личност, която има широки представи за живота. Разбиращ човек сте и лесно прощавате на другите. Предпочитате тихия и спокойния живот. Мразите шума, както в големия град, така и гръмките хора. Най-големият лукс за вас е в свободното време спокойно да съзерцавате света и да размишлявате за живота.

Източник: highviewart.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама