Каква си според формата на гърдите


Каква си според формата на гърдите
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена има различен бюст. Може да разберете много за себе си от формата на гърдите си.

Трябва само да погледнете снимката и да решите кой точно тип притежавате, след което да прочете какво се отнася за него. 

Ще се изненадате колко точни неща има.

1. Вие сте изтънчена интелектуалка

Изискана личност сте, която държи на класата. Понякога се държите резервирано към другите хора. Мислите бързо и сте интелигентна по природа - може да решите всяка логическа задачка. За вас са много важни спокойствието и комфортът. Имате склонност да бъдете сама и не обръщате много внимание на чувствата.

2. Вие сте много независима и сте родена да бъдете лидер

Много рядко молите за помощ други хора. Успешни сте и уважавани в обществото. Логиката е много важна за вас и възприемате живота си като стратегическа игра. Може да се самоконтролирате и предпочитате да ръководите посоката. Вие сте студени, но спокойни и стабилни.

3. Вие сте чаровна и приключенски настроена

Вие сте модерна и свободна по душа човек. Много сте изобретателна и често правите от обикновени неща нещо уникално. Импулсивна сте и за вас всеки ден е ново приключение. Въпреки това, повечето от вашите действия имат скрита цел и често поведението ви шокира околните.

4. Вие сте оптимистка и мечтателка 

Имате "женска" душа, тиха и замечтана. Винаги виждате положителните неща и дори когато сте притеснена, успявате да се усмихнете. Интелигента сте, усърдна, понякога притеснителна, макар че това не може веднага да бъде забелязано, тъй като сте много забавна. Понякога дори вашият хумор може да нарани хората, които обичате.

5. Вие сте незабравима и страстна

Смела сте, вашата личност е впечатляваща и привлекателна. Трудните задачи в живота се разрешават с голяма страст. Все пак помнете, че най-голямата ви страст в живота си има и тъмна страна - понякога сте безскрупулна. Правите силно впечатление и обичате да сте център на вниманието. Лесно взимате решения.

6. Надеждна и любезна

Мила сте, имате прекрасен характер и обичате да обгрижвате другите. Помагате на всеки, който има нужда от помощта ви. Може да пазите тайна и хората обикновено ви имат доверие. Другите се наслаждават на компанията ви - когато са с вас, се чувстват като вкъщи.

7. Вие сте мъдра и достойна

Надарена сте с мъдрост и богата духовност. Винаги се опитвате да подобрите себе си. Обичате да четете хубави книги и да научавате нови неща. Вие сте пацифист и добър приятел, но преди всичко във ваш интерес.

8. Необикновена и креативна

Популярна сте, надеждна и добре оценяваща хората. Мислите много, но имате склонност да бъдете меланхолична. Креативна и експресивна сте, често правейки неща по свой собствен и специфичен начин. Никога не забравяте да покажете на хората колко сте различна. Но сте очарователна и хората просто ви обожават.

9. Чисти и добронамерени

Вие сте приспособима, неподправена и изпълнена с добродетели. Лесно си пасвате с други хора и се съгласяте с тях. На пръв поглед изглеждате срамежлива. Много добре знаете коя сте и вярвате в себе си. Добре преценявате ситуациите, затова хората често се обръщат към вас за съвети. Родена сте за велики дела.

10. Харизма и усмивка

Обичате да мечтаете и да фантазирате за други светове и реалности. Вие сте много харизматичен човек и често се усмихвате. Социална сте и обкръжението ви вижда като забавен човек.

11. Пълна сте с енергия

Когато влезете в някоя стая, енергията моментално се променя. Често сте център на вниманието и знаете как да го използвате. Наслаждавате се да съблазнявате мъжете. Не обичате да се вписвате в установени рамки и да спазвате режими. Избягвате да комуникирате с много практични хора, които не използват сърцата си. Вашето житейско мото е: "Имаме нужда единствено от любов".

12. Мистериозност

Вие сте отговорна и надеждна. Хората ви имат доверие, затова се допитват до вас. Обичате да сте леко загадъчна и да сте обвита в мистерия. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама