Каква си според формата на веждите ти


Каква си според формата на веждите ти
Снимка: iStock/Guliver

Твърдят, че очите са прозорец към душата. Ако това е вярно, то веждите също имат определена роля. Проверете какъв е характерът ви според формата на веждите.

Обикновени вежди

Разположени симетрично на точно определно разстояние от очите. Изразяват естествената ви същност. Вие сте честна личност, която никога не драматизира и не страда публично. Това е и една от причините да бъде желан приятел и център на вниманието в компания.

Дълги вежди

Хората с дълги вежди са устойчиви в напрегнати и стресови ситуации. Справят се с лекота с трудностите и са много социални. Индивудуалисти, изпълнени с енергия, постоянно отворени за нови приключения.

Къси вежди

Здраво стъпили на краката си представители. Държат на детайлите и изпипват всичко в работата си, не спират докато не завършат всичко до край. Не обичат да слушат чужди оплаквания или да се справят с тях. Няма планина, която да е твърде висока за вас.

Дебели вежди

Напълно уверени в своята сила и атрактивност. Хора като вас лесно се справят с конфликтни ситуации и успяват да успокоят хората около себе си. Наумите ли си нещо, не съществува нещо, което да може да ви спре. Свободни духове, които не се интерресуват от чуждото мнение. Отдават внимание само на собствения си живот.

Тънки вежди

Деликатна личност. Конфликтите не са един от приоритетите им, затова гледат да ги избягват. Перфектни слушатели и предпочитани приятели. Винаги готови да помогнат на хората около себе си.

Вежди с висок свод

Чувствителни личности, които винаги мислят преди да говорят. При запознанство, хората винаги имат грешно впечатление – смятани са за арогантни личности. Истината е, че не се разкриват напълно пред хората, докато не ги опознаят.

Вежди с нисък свод

Завладяващи личности, на които винаги можете да разчитате. Сериозни хора, с които може да се изгради дълга и пълноценна връзка.

Триъгълни вежди

Динамични личности, които взимат бързи решения без да се чудят дълго. Тази спонтанност не винаги води до желаните резултати, но е предимство. На хората около тях никога не им е скучно. Родени лидери, които успяват да убеждават хората.

Заоблени вежди

Такива вежди показват добрина и заинтересованост. Никога не гледате отстрани на чуждите проблеми. Отзивчиви, винаги готови да помогнат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама