Какви мъже обичат жените с всяка от 12-те ЗОДИИ


Какви мъже обичат жените с всяка от 12-те ЗОДИИ
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е химия, която понякога се получава трудно. Всяка жена си има определени изисквания, които влияят върху избора ѝ на партньор. Понякога те не са най-правилните, но не можем да избягаме от зодията си, нали?

Ето какви мъже обичат жените с всяка от 12-те зодии:

Овен

Жените от тази зодия харесват властни мъже, които да им дават тон в живота. Обичат човекът до тях да си мисли, че ги контролира, докато всъщност те контролират него. Харесват почивките, скъпите подаръци, за това си падат и по заможни мъже.

Телец

Жените Телци обичат семейната среда, за това си търсят мъж, който да иска семейство и деца. Понякога залитат по лошите момчета, но бързо се връщат в правия път и отново се оглеждат за добри, мили и съобразителни мъже, с които могат да имат бъдеще.

Близнаци

Жените Близнаци си падат по мъже, които знаят как да ги глезят. Те предпочитат да инвестират в мъжа до себе си, отколкото в собственото си развитие. Смятат, че мъжът е този, който трябва да изкарва прехраната, за да може те да си почиват и да се наслаждават на живота.

Рак

Раците обичат мъже с дълбока душевност. Дори такива, които са преживели много разочарования, така че да се опитват да ги „поправят“. Често обаче разбират, че разбитите души носят много главоболия, нищо че отвътре ги влече все към такива сложни личности. Може би е по-добре Раците да се огледат за стабилен човек, за да бъдат щастливи с него.

Лъв

Лъвиците обичат мъже, които знаят какво правят между завивките. Те не си падат по срамежливи индивиди, а по такива, които могат да ги покорят с една целувка или жест. Жените от тази зодия обичат дръзките свалки и мимолетните връзки. Поне докато не станат на 30.

Дева

Девите търсят някой, който могат да командват. Хем искат да е човек с характер, хем обаче да си слуша и да изпълнява всичките им прищевки. Трудно се намират такива мъже, но когато това стане, Девите омекотяват характера си и виждат, че човека срещу тях си заслужава. И става доста по-мили.

Везни

Везните търсят спокоен и уравновесен човек, с който да живеят щастливо и безоблачно. Те не обичат кратките флиртове и прекалено дръзките мъже. Предпочитат нещо стойностно, което не просто да запълва времето им, а да остане в живота им за по-дълго.

Скорпион

Жени от тази зодия си падат по опасни мъже. Такива, които карат кръвта им да кипи, да си мислят постоянно за тях и никога да нямат нищо сигурно. Скорпионите са жени, които обичат приключенията, тръпката и неизвестното. Затова и връзките им винаги са бурни и с неочакван край.

Стрелец

Стрелците си падат по мъже, които имат много опит. Те не обичат да се занимават с такива, които тепърва откриват себе си в любовта. Предпочитат мъжът до тях да ги води, а не те да учат и да го бутат напред. Никога няма да видите Стрелец с много по-малък на години мъж, винаги избират по-зрелите на години мъже.

Козирог

Жените от тази зодия предпочитат мъже със сериозни професии – такива, които могат да им дадат всичко в живота. Искат мъжът до тях да е умен, способен и наистина добре образован. Не понасят простаците, затова и няма да ги видите със случаен човек до себе си.

Водолей

Водолеите търсят истинската обич, истински мъж и човек, на когото да имат доверие. Те мечтаят да намерят точния човек на възможно най-ранна възраст, така че да не се налага да минават през множество неуспешни връзки. Често и успяват!

Риби

Жените Риби обичат мъже, които могат да водят за носа. Те не дават точни обещания, не се обвързват прекалено и винаги обичат да си оставят вратички, така че да избягат, когато им се иска. Именно по тази причина човекът до тях не бива да е с остър ум, а по-наивен и доверчив.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама