Какво издава за вас любимата ви салата


Какво издава за вас любимата ви салата
Снимка: iStock/Guliver

Спомняте ли си тази песничка "Зеленчуци, които не яде, той голям неще да порасте“? Зеленчуците са основна храна за набавяне на необходимите витамини и минерали, за поддържане на здраво тяло и за тези, които искат да имат балансирано тегло. Най-честият начин за консумиране на тези храни е под формата на салата. В света съществуват над 3000 вида салати, като всяка държава си има своя традиционна. В България това е шопската салата. Ето какво говори за вас изборът на салата.

Шопска салата

Вие сте пълни с енергия и много силно устремени към успеха на всяка цена. Вашето оръжие е острият ум и неистовата страст, която притежавате за постигнете всяка цел.

Овчарска

Вие сте леко тайнствена личност, която може да бъде по-трудно разкрита от обикновеното. Често изпадате в размисли, та дори те да бъдат от сорта "Да ям ли маслини днес или не“.

Капрезе

Вие сте хора на крайностите. Може да обичате силно, но и да мразите силно. Властни личности сте, които не искат да показват чувствата си пред света. Знаете как да получите това, което искате и да наложите мнението си.

Гръцка

Всеотдайни и грижовни, обърнати с широка усмивка към света. Често налагате либералните и демократични схващания, които според вас движат света.

Витаминозна

Вие сте на хора на купона и безкрайните забавления. Знаете, че животът е твърде кратък и трябва да го изживеете по най-вълнуващия и незабравим начин.

Източник: foodpanda

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама