Какво издава за вас любимото ви цвете


Какво издава за вас любимото ви цвете
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Вашите предпочитания могат да разкрият много за личността ви... Проверете какво издава любимото ви цвете за характера ви.

Орхидея

Вие сте изискана жена с доза загадъчност, която другите намират за магнетична. Мъдра душа, хората идват при вас, когато имат нужда от честен и смислен съвет.

Люляк

Не приемате живота много сериозно, но сте романтична по сърце. Обичате нещата да се правят правилно и според традициите. Имате също склонност да бъдете носталгични за миналото.

Маргаритки

Вие сте положителен човек, който обича да гледа на нещата от светлата страна през цялото време. Топли и приветливи сте, което означава, че се сприятелявате лесно и винаги карате другите да се чувстват спокойни. Най-щастливи сте, когато сте сред природата.

Рози

Вие сте перфекционисти и обичате да държите всичко в ред. Цените класическите стилове и традиции. Когато става въпрос за любов, вие сте голяма романтичка и обичате да се отнасят с вас като с дама.

Лилии

Вие сте мила, грижовна и топла по душа. Често поставяте нуждите на другите над своите, което не винаги е добре за вас.

Нарциси

Имате добри организационни умения и може да запазвате спокойствие, когато сте подложени на напрежение. Харесва ви да имате мирен живот и да стоите далеч от всякаква драма. Хората се обръщат към вас, защото сте балансирани, имате отношение и е страхотно да ви имат, когато са в криза.

Слънчогледи

Вие сте мили, топли по душа и отворени. Когато влезете, стаята грейва от излъчването ви.

Лалета

Вие сте чувствителни към другите и много разумни. Хората често се обръщат към вас, когато се чувстват разстроени или стресирани, тъй като сте мили и грижовни по природа.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама