Кажи ДА на живота


Кажи ДА на живота
Снимка: iStock/Guliver

Ако спреш да гледаш онзи, който ти е обърнал гръб и се огледаш наоколо, ще забележиш погледите втренчени в теб. Казвай „Да“ възможно най- често на хубавите неща, които се опитват да ти се случат. На семейството, което иска да те види. На приятелите, които искат да поговорите. На онези, които искат да споделиш. Обаждай им се по-често. На всеки, който се радва на радостите и успехи ти. Защото това рядко се случва. На новите възможности. На човека, за когото искаш да напишеш най-красивите редове.

Сега! Защото времето променя. Животът те променя. Някои хора си отиват. Други идват с широко отворени сърца. Трети остават завинаги, както сте си обещали. Преследвай това, което искаш. Търси. Решавай бързо, трупай опит. Остави всичките си съмнения. Страховете. Питай. Пробвай. Рискувай. Пътувай. Използвай цялата си енергия за това, което обичаш. Онова, което обича теб прави същото.

Колко пъти си планирал и всичко се е преобърнало? Нещата са неясни. Това днес може да доведе до немислимо утре. И това е страхотно. Животът е непредвидим и постоянно си в очакване. Вулкан от емоции. Кипиш от смесени чувства. Радваш се. Смееш се. Усещаш липси. Страдаш. Разочароваш се. Намираш смисъл. Намираш сила. Щастлив си. Танцуваш. Успяваш. Проваляш се, но всъщност трупаш опит. Говориш. Изслушваш. Празнуваш. Обичаш. Жив си.

Кажи "Да" на живота, напук на всички негативи.

Източник: calliope711.blogspot.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама