Когато плача от щастие...


Когато плача от щастие...
Снимка: iStock/Guliver

Чувствам се жива, когато плача от щастие. Когато плача от щастие е, защото...

... за първи път осъзнах колко много обичам живота си с всичките му несъвършенства и трудности, няма по-прекрасен живот за мен от този, който ми е подарен.

... усетих какво е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна. Толкова е силно, толкова нереално почти и усеща се право в сърцето.

... прегърнах за първи път детето си, което чаках 9 месеца. Не вярвах, че мога да обичам  нещо повече от всичко друго на света.

... отидох на онова мечтано място, което цял живот сънувам и събирам пари. И ето ме, стоя на брега на морето, на върха на планината или под палмите като от приказните снимки. Сбъднах мечта, свързана с пътуването си.

... научих се да обичам себе си. За първи път пламна искра в мен с обич, нежност и разбиране към самата мен. Велико е да обичаш теб самия.

... напуснах човека или работата, които ме правеха нещасни. И на пък към вкъщи, заплаках. И нямаше нищо по-прекрасно от това отново да се почувствам на мястото си.

Плакала съм много през живота ми, но най-хубавите сълзи бяха от щастие. И винаги ще ги помня, защото ме научиха, че и зад най-горчивите на пръв поглед неща, се крие нещо сладко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама