Мъжът, който помогна на жена си да заобича тялото си


Мъжът, който помогна на жена си да заобича тялото си
Снимка: Instagram

За съжаление, понякога хората са безкомпромисни, когато обсъждат любовните връзките на другите. Това е особено вярно, когато става въпрос за двойки, при които партньорите имат голяма разлика в килограмите. Негативните коментари се засилват още повече, когато жената има отношения с мъж, който има по-хубаво тяло от нейното.

Такава е историята на Джази, чиято снимка в Instagram стана вайръл през последните дни. Нейният пост вече има близо 90 000 харесвания и много положителни отзиви заради смелостта й да заяви публично любовта си. Макар че няма перфектна фигура и има целулит, съпругът й, който има атлетично тяло, я харесва точно такава. Тя споделя как именно той й е помогнал най-после да приеме и заобича тялото си.

"През годините този мъж обича всяка извивка, всяка гънка и всички стрии по тялото ми. Никога не съм разбирала защо! Как може да обича някой, който не е "перфектен"? Как може мъж, който е "роден с хубаво тяло" да обича някой като мен? Нямам плосък корем, поклащам се, когато ходя. Но сега виждам, че имам "перфектно" тяло! Всяка гънка, всяка извивка, всички стрии стоят върху мен перфектно, за да може и двамата да сме щастливи. Обичам тялото си и най-после виждам защо и той!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама