Силни цитати на Хелън Мирън


Силни цитати на Хелън Мирън

Трудно може да опишем Хелън Мирън, чиято дългогодишна кариера е вдъхновила безброй актриси, а връзката й със съпруга й Тейлър Хакфорд е достойна за подражание. 

Още от началото на кариерата й в Кралския Шекспиров театър, тя е доказала, че усилената работа и отдаденост се отплащат. Работата й в театъра я отвежда в Бродуей, където бива забелязана и за големия екран. Хелън може да се похвали със запомнящи се роли, сред които в "Елизабет I", "Кралицата", "Календарни момичета" и "На един черпак разстояние".

Макар че една от най-известните актриси на нашето време, тя е всичко друго, но не и арогатна и надута. Да, със сигурност й харесва да печели награди, но това е защото здраво се е потрудила за тях. С награди като Еми, Бафта, Златен глобус тя със сигурност заслужава да се радва на всичко, което е постигнала в живота.

Мирън е видяла и научила много, което я прави прекрасен модел за подражание. И за да ви докажем това, ви предлагаме някои от нейните най-силни мисли.

"Искам да бъда запомнена като продуктивен човек и такъв, който поне не е сторил вреда. И със сигурност като невероятен артист, тъй като това е моята мотивираща сила. А също така като мил човек, макар че съм сигурна, че много хора не мислят, че съм такава."

"Преди често казвах на Тейлър: "О, защо не сме се срещнали по-рано?" Но това е наистина хубаво нещо, тъй като най-вероятно сега нямаше да сме заедно. Преди нямаше да мога да се справя с него."

"Не вярвам, че ако правиш добро, хубави неща ще ти се случват. Всичко е напълно случайно и произволно. Понякога лоши неща се случват на добри хора, а друг пък добри неща на лоши хора. Но поне, ако се опитваш да правиш добри неща, тогава прекарваш времето си, правейки нещо, което си струва."

"Когато бях на 25 си мислех, че има 2 опции пред мен - когато стана на 70 да се чувствам млада или стара. Впоследствие избрах да се чувствам млада."

"Трикът в живота е да се научиш как да се справяш с него."

"Животът е прекрасно нещо - пълен с преживявания, завладяващ, изумителен. Просто трябва да се научиш да приемаш възрастта."

"На всяка възраст, която човек достига, той придобива необходимите познания, необходими му за да я понесе и да й се наслаждава."

"Най-прекрасните бракове са парнтьорствата. Не може да имате добър брак, без да сте партньори."

"Няма добър начин да си губиш времето. Губенето на времето е просто губене на времето."

"Всички сме идиоти, когато сме млади. Смятаме, че не сме, но всъщност сме такива. И такива трябва да бъдем."

"Понякога голотата е секси. Понякога не е. Понякога да бъдеш облечен е по-секси, отколкото да бъдеш гол."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама