Излиза официалната автобиография на Бербатов


Излиза официалната автобиография на Бербатов
Снимка: "Сиела"

На 10 ноември 2018 г. излиза луксозното издание "По моя начин" – официалната автобиография на Димитър Бербатов.

На същата дата, 10 ноември, от 12:30 ч. книгата ще бъде официално представена в книжарница "Сиела" в Paradise Center (бул. "Черни връх" 100). 

Официалното представяне на автобиографията не е помпозна церемония, а среща на Димитър Бербатов с първите читатели. Те ще могат да получат автограф от автора върху своя екземпляр, както и да си направят снимка с него, която да споделят в социалните мрежи (за Instagram и Facebook: @berbo9 #D9Book).

Вдъхновяващата история на едно обикновено българско момче, стигнало до върховете на световния футбол, е разказана в близо 500 страници. Написана честно и неподправено, тя дава отговори и буди размисли. В нея Димитър е открит както никога досега и със сигурност има с какво да изненада и своите фенове, и своите отрицатели. Изданието съдържа непубликувани до момента снимки от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама