Любовно пожелание за 25 юли според зодията


Любовно пожелание за 25 юли според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любов" е специална дума и я използвам само когато наистина я имам предвид. Ако изричаш тази дума твърде често, тя става евтина." 

Рей Чарлз

Телец

"Всеки, който се влюби, търси липсващите парченца от себе си. Така че всеки, който е влюбен, се натъжава, когато мисли за своя любим. Това е все едно да се отдръпнете в стая, за която имате приятни спомени, такава, която отдавна не сте виждали."

Харуки Мураками

Близнаци

"Ако водата беше целувка, щях да ви изпратя морето. Ако прегръдката беше лист, щях да ви изпратя дърво. Ако любовта беше завинаги, щях да ви изпратя вечност."

К. Мартинс

ТЕЗИ ЗОДИИ ВИНАГИ ЩЕ НАМЕРЯТ ДОБРАТА СТРАНА НА ВСЕКИ

Рак

"Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка представа за времето: заличава всички спомени за началото, всички страх от край."

Мадам дьо Стаел

Лъв

"Да обичаш значи да намериш в щастието на друг своето собствено щастие." 

Готфрид Вилхелм Лайбниц

Дева

"Когато обичаш, откриваш в себе си такова богатство, такава нежност, ласкавост, че дори не ти се вярва, че умееш да обичаш по този начин." 

Антон Чехов

Везни

"Избухва като земетресение и след това отшумява. И когато отшуми, трябва да се вземе решение. Трябва да разбереш дали корените са станали толкова преплетени заедно, че е немислимо да се разделят. Защото точно това е любовта. Любовта не е задух, не е вълнение, не е провъзгласяване на обещания за вечна страст." 

Луис Де Берниер

ВРЪЗКИТЕ С ТЕЗИ ЗОДИИ СА ВЕЧНИ

Скорпион

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Стрелец

"Най-добрите музи са онези от плът и кръв, които можеш да докоснеш, които шепнат на ухото ти и позволяват да допреш устни до техните."

"Жената на поета", Дженифър Лам

Козирог

"Истинската любов пристига тихо, без знамена и светлини. Ако чуваш звън на камбани, провери си ушите." Ерик Сийгъл

Водолей

"Най-голямото нещо, което някога ще научите, е просто да обичате и да бъдете обичани в замяна."

"Мулен Руж"

Риби

"Разказах му история на двама души. Двама души, които не трябваше да се срещат и които не се харесваха много, когато го направиха, но които откриха, че са единствените двама души в света, които е възможно да се разберат."

"Аз преди теб"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама