Може да промените своя свят, когато промените своето съзнание


Може да промените своя свят, когато промените своето съзнание
Снимка: iStock

Всичко, което се случва, ви помага да растете

Обстоятелствата винаги ще ви променят, насочват и подобряват. Понякога те са в състояние да ви съборят. В такива моменти имате усещане, че нищо не може да се промени към по-добро. Но това не е така. Когато се опитвате да се измъкнете от всичко това, не забравяйте, че някои неща, които на пръв поглед изглеждат грешни, всъщност са правилни. Понякога, за да постигне най-доброто, човек първо трябва да преодолее най-лошото. Скритият ви потенциал може да се прояви именно по време на най-трудните житейски ситуации. По този начин, изправени пред най-големите си трудности, изведнъж ще можете да откриете за себе си напълно нов път към постигане на желаното.

Нормално е хората и ситуациите да напуснат живота ви

С течение на времето нещата могат да ви се струват по-различни от преди, точно както се чувствате различно от това, което сте били преди години. Ако сте харесвали нещо преди, това не означава, че вашите вкусове ще бъдат еднакви в бъдеще. Ако сте обичали преди това, това не означава, че сте задължени да обичате един човек през целия си живот, дори когато вече не изпитвате никакви чувства. Бъдете лоялни към себе си. Позволете си да се променяте, да растете, да надграждате човека, който сте били някога.

КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, НЕ ОЧАКВАЙТЕ НИЩО В ЗАМЯНА

Промените са неизбежни

И растежът, и промените не са безболезнени. Но в крайна сметка нищо не причинява толкова болка, колкото застой в ситуация, която е неприятна за вас. Вече не сте това, което сте били преди година, преди месец или дори преди седмица. Винаги растете. Това е животът. Ще е нужна смелост да признаете, че трябва да промените нещо, но ще е необходима още повече смелост, за да поемете отговорност за извършването на промени. За да направите това, ще ви трябват много усилия, но резултатът си заслужава.

Вашето щастие зависи само от начина ви на мислене

Умът е вашето бойно поле. Това е място на нерешени конфликти. Това е мястото, където се съхраняват всичките ви преживявания, вярвания и страхове, които никога не са се случвали. Но ако позволите на тези мисли да продължат да са в главата ви, тогава с течение на времето те ще могат да ви отнемат спокойствието, радостта и накрая живота. Това може да доведе до нервен срив, до депресия. Запомнете, вие сте това, което мислите. Няма да можете да промените нищо, ако не преразгледате възгледите си. Страхотният ден започва с позитивно мислене. Просто се събудете, отделете малко време, за да благодарите и да се порадвате, защото сте живи и здрави. С течение на времето ще разберете, че животът ви е благословия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама