Нещо ХУБАВО в хороскопа за 16 декември


Нещо ХУБАВО в хороскопа за 16 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота е подходяща за леки промени във външния вид. Опитайте малка промяна. Тя ще внесе повече настроение в деня ви. След нея може да се решите за по-сериозна стъпка.

Телец

През този ден не влизайте в спорове, особено ако са по тема, в която не сте силни. По-добре изслушайте внимателно двете страни, а после направете собствено проучване по въпроса.

Близнаци

Иска ви се да се справите сами, но в същото време си давате сметка, че е най-добре да потърсите съвет от човек, който е по-наясно с нещата. Не се колебайте и го направете. Не действайте на своя глава.

Рак

Подценявате партньора си, а това може да доведе до сериозни разногласия. Криенето на мнение също няма да помогне особено на връзката ви, така че бъдете откровени.

Лъв

Това е ден, в който трябва да забравите да се налагате. Освен ако не искате да се скарате с половинката ви точно преди празниците. Взаимните отстъпки понякога са наложителни.

Дева

Денят предполага ново познанство с интересен човек. Не се изкушавайте да се разкривате прекалено много или да предлагате съвместно прекарване на празниците. Ще има и други.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама