Зодиите, които си падат по нестандартната любов


Зодиите, които си падат по нестандартната любов
Снимка: iStock/Guliver

Ето селекция на зодиите, които обожават игричките. Склонни са да опитат от всичко и да се забавляват истински!

Тези 4-ри зодии имат ексцентрични пориви, обичат нестандартните пози и се отдават бързо на страстта!

Зодия Овен

Абсолютно влюбени в дивите, страстни изживявания! Обичат странните прояви в леглото и имат мръсно подсъзнание, което е включено 24/7. Склонни са опитват всякакви игрички и са готови да задоволят и най-тайните ви желания. Обичат да споделят страстта и с повече от един партньор. Скуката в тяхното легло е невъзможна, винаги са готови за още!  

Зодия Скорпион

Още в погледа им личи, че предпочитат да говорят без дрехи, да останат с вас на по-тихо и усамотено място. Със скорпиона ви очакват бурни изживявания в леглото. Искате да изпробвате всички пози от Кама Сутра? Това е правилния човек! Всичките ви сексуални желания ще се осъществят. Дори можете да стигнете до крайности и прекомерна възбуда.

Зодия Стрелец

Опасно страстни! Могат да прекарат цял ден, мачкайки чаршафите с интимния си партньор. Обичат да изпълняват роли, да бъдат връзвани, да използват играчки и всякакви интересни и нестандартни принадлежности. Няма да сбъркате, ако посетите секс шоп с представител на тази зодия – определено ще ви изненадат приятно, а вечерта, която ще прекарате заедно ще остане незабравима!

Зодия Водолей

Техните налудничави хрумки са основно проявление в леглото! Абсолютно разкрепостени и склонни да полудяват в правилния момент! Обичат секса на публични места и са склонни да рискуват. За тях голяма доза от страстта е именно в забраненото и опасното. Не се притесняват да съблазняват различни партньори и да приемат нестандартни предложения. За тях сексът стои в основата на успешната връзка. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама