Биляна Йотовска: Ключът към хубавото тяло е постоянството


Биляна Йотовска: Ключът към хубавото тяло е постоянството

Биляна Йотовска е от онези жени, които сякаш вършат стотици неща наведнъж – при това, всичките успешни. Красивата брюнетка с перфектно тяло, освен фитнес модел, е амбициозна бизнес дама, художничка, писател, но на първо място – грижовна майка. Вижте какво ни разкри Биляна за себе си, за новите си спортни отличия и за бъдещите си планове.

Здравей, Биляна! Поздравяваме те за страхотните спортни успехи, които постигна в САЩ. Дълго време ли се подготвя за надпреварата?

Здравейте, благодаря ви! Подготовката ми за едно състезание започва около 3 месеца преди него, но аз съм целогодишно в добра форма. Преди състезание тренирам двуразово. За мен това е начин на живот...

Голяма ли беше конкуренцията?

Да! Изключително добре подготвени състезателки, все пак в Щатите "Бикини фитнес" е хит, реално категорията от там "тръгва". Двете състезания, на които участвах, са най-големите във Флорида. На второто, където взех и абсолютна титла, конкуренцията беше жестока! Над 35 момичета само в моята категория, на сцената едвам се побирахме!

Каква е разликата между американските и европейските състезания?

Разликата е голяма. На първо място в коректността на съдиите. В Европа се гледа първо паспортът, тоест важно е лобито на държавата, за която се състезаваш. България няма лоби! Няма международни съдии, които да ни помагат. Не се оправдавам - това са фактите. В Америка хората ценят потенциала и видят ли, че го притежаваш просто ти дават шанс. Там и позингът е много различен, върху него доста поработих и смятам, че сега представянето ми на сцената е много по-добро.

Ще имаме ли възможност скоро пак да те видим на някоя надпревара?

На 13-ти ноември пътувам за предстоящото Световно първенство по фитнес в Будапеща. После ще се отдам на заслужена почивка.

Вече имаш издадена книга за здравословното хранене. Това ли е тайната на добрата физическа форма?

Храненето е голяма част от добрата форма и успеха. Имам и DVD с тренировки, тоест "затворила" съм цикъла! Радвам се, че и двата ми продукта са изключително успешни. Книгата се продава вече в четвърти тираж! Скоро подготвям и нови проекти!

Има ли специална "рецепта”, която действа безотказно на всички?

Постоянството.

Всяка жена си има някакви хранителни прегрешения. Кое е твоето изкушение?

Шоколадът, признавам си! Но рядко ми се случва...

Как минава един твой ден, когато нямаш специални ангажименти?

Почти всеки ден имам специални ангажименти и нещо за вършене. Обикновено уикендите и по-конкретно неделя сме си семейно вкъщи, тогава си почивам.

Ти имаш чудесна малка дъщеричка – Никол. Имаш ли родителски амбиции за нейното развитие?

Никол е прекрасна, да ни е жива и здрава, това е най-важното! Вече е на пет и половина. Тя тренира художествена гимнастика и има два златни медала, като част от малкия ансамбъл на Герена. Много обича да рисува. Ще я насоча към изкуствата, но искам тя да избере какво да учи. За момента активно се интересувам от училища, дано да съумея да избера правилното начално училище.

Как успяваш да балансираш с ролята на майка, съпруга, писател, бизнес дама и фитнес състезател? Стига ли ти времето на всичко?

Не, не ми стига! Имам нужда от още поне 5 часа на денонощие... Трудно, но успявам да съчетая всичко и смея да твърдя, че няма ощетени.

Какво е мнението ти за пластичната хирургия? Има ли нещо, което би променила в себе си на този етап?

Положително ми е мнението, всеки има право на избор как да изглежда. Разбира се, всичко трябва да е естетично и разумно. На този етап не бих променила нищо в себе си.

Какъв е стилът ти на обличане?

Предимно спортен "CODE FIT"! Разбира се, за всеки повод имам подходящо облекло.

Една жена…

Трябва да има излъчване и харизма. Красотата е субективно понятие.

Твоят свят е…

Моето семейство!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама