Чаровната лекоатлетка Карин Околие: Бягам към себе си


Чаровната лекоатлетка Карин Околие: Бягам към себе си
Снимка: Facebook

Карин Околие е дългогодишна лекоатлетка, блогърка и фотомоделка. Съчетала е в себе си различни творчески качества, които развива с годините и които са я научили на ценни неща. Тя е истински боец - не само в спорта, но и в живота. Една млада жена, която носи слънчева усмивка и предава своето вдъхновение на хората около себе си. Разберете повече за нея в интервюто, което даде лъчезарната Карин за нашите приятели от uspelite.bg.

Разкажи ни повече за себе си.

Казвам се Карин Околие и съм на 24 години. Родена съм и живея в София, България. Занимавам се професионално с лека атлетика, водя собствен блог, тази година завършвам бакалавър по Маркетинг в НБУ. Като цяло ми харесва да съчетавам няколко сфери на развитие и мисля, че това ми помага да израствам. Според мен е важно да умееш да балансираш ежедневието си, а така можеш да се справиш с много задачи.

Занимаваш се с лекоатлетика от дълги години. Защо те наричат "новата Ивет Лалова"?

Занимавам се с лека атлетика от цели 12 години. Да си призная, нямам представа защо ме наричат новата Ивет Лалова, имайки предвид, че далеч не съм ново лице в спорта. Имам множество отличия и постижения в спринта и най-вероятно медиите харесват да правят сравнение между спортистите. Лично аз не искам да бъда оприличавана на някого, освен на себе си.

Какво ти е струвал през годините този спорт?

Спортът ми е струвал много време, лишения, болки и търпение. Спортът винаги изисква жертви, в зависимост от това колко голям искаш да станеш в него. Винаги се фокусирам върху това, което ми е дал той, а то е много повече. Благодарение на него съм тази Кари и пак благодарение на него съм амбицирана да бъда най-добрата във всичко, с което се захвана.

Бягство към или от теб?

Определено бягство към мен. Наскоро прочетох страхотна мисъл, която гласеше, че всички сме съвършени и просто трябва да се върнем към себе си. Затова мисля, че всички трябва да търсим съвършенството именно в себе си.

Ти си и фотомодел, а също така обичаш и да пишеш. Как спортът, модата и писането се съчетават?

Снимам рядко и като хоби, не мога да се нарека фотомодел. Харесвам модата, изкуството и творчеството като цяло. Писането също ми идва отвътре. Съчетавам нещата, които са ми страст, като им отделям нужното време в ежедневието си и като ги разделям по приоритетност - всичко е в полза на спорта към този момент.

Какво послание искаш да предаваш на хората всеки ден чрез блога ти My Book of Inspirations?

Посланието, което искам да изпратя на хората посредством блога си е, че вдъхновението и красивите неща са навсякъде около нас. Ще ми се чрез него да предам своята философия за живота и вярата в това, че няма невъзможни неща.

Определяш ли се като творческа личност и какво те вдъхновява, за да продължиш напред?

Всеки, който се занимава с изкуство, може да се нарече творческа личност. Аз пиша за удоволствие, а по този начин творя, но по тази логика всеки може да нарече себе си творец, тъй като всеки създава по нещо. Накратко - всички сме творци. А вдъхновението да продължа идва от всичко, което ме заобикаля и многото различни неща, с които се занимавам.

Какво за теб е България?

За мен България е моят дом - страната, която познавам и в която срещам невероятно талантливи хора.

 

Автор: Десислава Славова, uspelite.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама