Диляна Попова: Отношенията ни с Асен са прекрасни


Диляна Попова: Отношенията ни с Асен са прекрасни

Диляна Попова е една заета млада жена - има 7-месечен син, Борил, модна линия, като не е загърбила и моделството. Въпреки че вече не е заедно с баща му, Асен Блатечки, красавицата сподели в интервю за "24 часа", че обича живота си.

Диляна, минаха близо 2 г. от “Африка: звездите сигурно са полудели”. След като се върнахте оттам, казахте, че вече сте готова да бъдете майка. Как се чувствате сега, след като имате малкия Борил?

Не е истина колко бързо минава времето. Понякога още не мога да повярвам, че го има и даже е на 7 месеца. Чувствам се по-самоуверена, по-спокойна и много по-щастлива.

Как избрахте името му? 

Аз и Асен (Блатечки - б.а.) го избрахме. Не е кръстен на някого. Аз го предложих, а Асен беше категоричен, че иска да е това, и оттам нататък не е имало коментар за други имена. Мислила съм си името и преди да разбера, че ще имам момче. Имах идея за женско име, но не мога да го кажа, защото, ако имам момиченце, може би ще се казва така. (Смее се.) Казвам му Боримечката постоянно. Много е здрав и непрекъснато иска да се бори с някого, да надделее. Дадох му това име с пожеланието да се бори. Но за щастието си, а не да му е трудно в живота и да се бори с него.

Готова ли сте да разкажете какво се случи между вас и Асен Блатечки? 

Разбира се, че не. И не защото не съм готова, а защото не мисля, че някой наистина го интересува или че му влиза в работата, нали всеки си има собствен живот, ето това трябва да ги вълнува. 

Вашата любовна история от онези с щастлив край ли е? Какви са в момента отношенията ви?

Бих казала - щастливо начало, Борил е начало в живота на всеки от нас. Отношенията ни са прекрасни и мисля, че винаги ще бъдат такива. Достатъчно разумни и отговорни сме, за да не позволим това да не е така. 

Колко често се събирате тримата - вие, синът ви и татко му?

Всеки ден!

Спокойно бебе ли е? 

Той е бебе, но вече с характер. Спокоен е, но много енергичен, спи по цяла нощ, но през деня си иска вниманието.

Кой ви помага най-много в грижите за него вкъщи?

Майка ми и една много близка до нас жена. Сестра ми и приятелите ми обожават да се занимават с него, така че от липса на помощ изобщо не съм лишена, харесва ми, че той вече е социален.

Покрай грижите за бебето движите и дизайнерското си ателие. Как успявате? 

Ателието работи много добре, но с времето, което имам, наистина е малко натоварено. Успявам някак си. Борил вече е голям и мисля, че ще става по-лесно.

Сега ходите на фитнес. Пазихте ли диета след раждането? 

Не съм. Много бързо отслабнах. Човек трудно може да прави някакъв режим, като се роди едно бебе. Така или иначе, аз никога не съм спазвала диети. Плюс това моето хранене е подобно на разделно, защото не ям месо. Откакто тренирам пък, започнах да приемам повече белтъци.

Как изглежда един ваш ден сега?

Обичам живота си и се радвам, че дните ми протичат различно. Понякога сутрин имам снимки, после ходя в ателието, след това на фитнес и привечер се прибирам. Когато не съм с бебето, то остава със сестра ми, майка ми или при приятел. Друг път прекарвам целия ден с Борил или пътувам по работа, а понякога пътуваме заедно. Имаме традиция. С една приятелка заедно извеждаме бебетата, нейното е с 5-6 месеца по-голямо от Борил. Всяка неделя си организираме общ преглед, защото сме при един и същ педиатър. Не ходим по болници, а той идва вкъщи. Оставаме всяка неделя у нас - тя с детето, той, сестра ми и ние с Борил. Идват и приятели понякога и правим беседа с доктора -разпитваме го, слушаме музика, приказваме си. Това ни е много любимо

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама