Джули Лепоева: Всеки е личност и има своя почерк


Джули Лепоева: Всеки е личност и има своя почерк

Винаги сме симпатизирали страшно много на необикновените хора, които са надарени с уникален вътрешен заряд. Точно с такъв човек ще ви запознаем и днес. Красива, различна и стилна, Джули Лепоева определено не е жена, която се вписва в общоприетите рамки. Затова ще я оставим тя сама да ни разкаже малко повече за себе си, за ежедневието си и за прекрасното семейство, което имат с DJ Мартен.

Опиши се с 3 думи.

Майка, съпруга, работохолик.

Какво е първото нещо, което правиш сутрин?

Поглеждам към дъщеря ми за бърза проверка как е, дали спи (ако вече не ни е събудила с блажени викове), дали всичко е наред. Все още не мога да свикна да НЕ проверявам постоянно дали диша, докато спи :). Знам, че почти всяка майка ще ме разбере!

Кафе или чай и по колко?

Кафе, задължително. През цялата си бременност отказах кафето и с най-голямо щастие се върнах към него, сега ми е още по-сладко. Обикновено пия по-силно и късо сутрин и евентуално едно по-слабо следобяд. Обожавам мириса на кафе.

Не излизаш от вкъщи без…

... телефон! Редовно си забравям ключовете от офиса, от нас, документи за колата или дори парите, но телефона -никога! От около 9 месеца почти не излизам и без дъщеря ми. Вече не нося дамска чанта, нося Ергораница, вътре с бебе и всичко друго необходимо.

Каква искаше да станеш като малка?

Скучни класики - балерина, фризьорка. Преди това са ми разказвали, че съм искала да стана като мама - "кономис”, т.е икономист.

А каква стана?

Станах "кономис”. Икономика, с направление Маркетинг. Така че внимавайте какво си пожелавате!

Имаш ли идол? Коя е жената, на която се възхищаваш?

Категорично майка ми! Да ни е жива и здрава - толкова позитивизъм, сила и заряд носи! Нищо не може да я сломи. Уникална майка, жена, приятел и баба!

Отличаваш се с интересен и уникален стил. Как би го определила?

Благодаря! Определено е спортно-елегантен. Понякога по-спортен, понякога по-елегантен, зависи от вида и броя на задачите през деня. Обичам да се различавам, така ми е по-интересно :). Смятам, че всеки е личност и има своя почерк и точно външният вид е начинът, по който да го покаже. Затова ми се иска да сме малко по-отворени към "новото” и "различното”, да не го сочим с пръст и съдим, ами да го ползваме за вдъхновение. Прекалено много други неща не са ни наред, за да се вълнуваме от това защо този е с червена коса, онзи защо има татуировки, ама тази сега какво си е облякла...

На какво обичаш да акцентираш във визията си?

Аксесоари, бижута, обувки. И най-вече на косата си.

Има ли дреха, която не би облякла никога?

Не е хубаво човек да се зарича, а и винаги когато кажа “никога”, нещо ми се случва веднага, затова нека го формулирам така: "Избирам да не нося 7/8 панталон и силиконови презрамки".

А на какво не можеш да устоиш, когато влезеш в магазин?

Ох, ми май на всичко, което ми хареса. Получавам опасни "включвания", понякога за нещо конкретно. Виждам, харесвам и нищо друго вече няма значение. Женска му работа...:)

С половинката ти DJ Мартен сте заедно от много години. Как успявате да запазите искрата на любовта, имате ли специална "рецепта”?

Категорично нямаме. До момента нещата ни се случват сами - спокойно и поетапно. Почти 10 години сме заедно - в началото бяхме гаджета, после се сгодихме, в един момент, след няколко години, решихме, че нищо не ни пречи да се съберем с приятели и да си направим една градинска, страшно неангажираща сватба. 4 години след нея се радваме на Франки като малки деца на най-яката играчка. Ужасно много се забавляваме.

През годините сме минали през всякакви неща, били сме си опора и подкрепа и в добри, и в лоши моменти. Споделяме си всичко, обичаме се, уважаваме се, забавляваме се ужасно много, създали сме си свой свят. Прекрасно е.

Как изглежда в твоите очи една романтична вечер?

Като изненада от любимия човек, без значение каква е точно, това, че е мислена специално за теб, я прави перфектната!

Освен със здрава връзка, можете да се похвалите и със страхотна дъщеричка. Как балансираш между майчинството и другите ангажименти?

Благодаря ти и ние си я харесваме :). Ами не е лесно. Аз съм рядко щастлив човек от факта, че обожавам работата си и реално почивах около седмица, докато бях в болницата покрай раждането. В крайна сметка не съм нито първата, нито последната жена, която го прави. Когато искаш, намираш начин. Колегите ми се шегуват, че ще ми вземат детска кошара в офиса. Франки е навсякъде с мен, което се опитвам да съчетавам и с нейния режим и е едно постоянно търчане напред-назад. Но пък като че ли прилича на майка си и трудно се заседява на едно място. Обича да пътува, обича да е навън. На 8 месеца вече държи да ходи, а реално не може и постоянно има начислен един наведен възрастен до нея.

Има ли някаква специална история, която се крие зад името на малката Франки?

Харесахме името много преди да мислим за дете. Може би по-специалното е желанието ни тя да не е кръстена на роднина, приятел или дори познат. Искахме името й да си й носи късмет, не да наследи чужд.

Какво те вдъхновява?

Семейството ми.

Една жена трябва да…

Напомня на другите ежедневно какво е казал Шарл Бодлер: "Жената е покана за щастие”.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама