Елена Брусарска - от Ice Cream в дизайнер на обувки


Елена Брусарска - от Ice Cream в дизайнер на обувки

Не съм голям фен на музиката на Ice Cream, така че напълно одобрявам крачката, която направи като се раздели с бандата. Тогава я забелязах - харесвам хората, които оставят нещо сигурно, за да преследват нови мечти и да вървят по неутъпкани пътища. Елена Брусарска има потенциала и амбицията на точно такова момиче, затова ми е много приятно да ви срещна с нея и вселената й от обувки под бранда BrusarskaBilal, които създава със своите ръце и въображение, за да ни напомни, че конфекцията отдавна е демоде и истински смислените неща, в които си заслужава да инвестираме парите си, са тези, които отразяват индивидуалния ни стил.

Тя ни разказа за себе си, проектите си и преследването и сбъдването на мечтите. Защото да бъдеш креативен млад човек в България не е лесно. Да вземеш решението да имаш свой собствен бизнес също.

Доста промени се случват в живота ти през последната година - раздели се с Ice Cream, омъжи се, стартира собствена марка! Как посрещаш този вятър на промяната?

Такъв човек съм. Обичам промените много и да се развивам в различни насоки, особено когато те са докоснати от изкуство. Колкото до това, че вече съм омъжена, мисля че това е едно от най-правилните решения, които съм взела:) Пожелавам го на всяка жена, въпреки че живеем в модерни времена, в които бракът се счита за старомоден.

Защо обувки?

Обувки, защото според мен стилът на човек предимно се определя по обувките. Или поне аз винаги съм гледала хората в краката. Както и дали въпросните обувки са подържани добре. Говори много за характера и навиците.

Какви хора те вдъхновяват? За кого ти е най-приятно да създаваш своите продукти?

Намирам вдъхновението във всеки човек, с който комуникирам. Всъщност това се оказа едни изключително социален процес. Обсъждаме заедно идеи, смеем се, разказваме си истории и тогава решаваме каква ще бъде обувката, която да нарисувам или произведа за клиента. За да получи човек това, което ще го направи щастлив, първо трябва да го познавам. Тогава мога да разбера и какво има във въображението му.

Колко време ти отнема създаването на един чифт кецове?

Всеки път е различно. Понякога могат да бъдат готови за 3 часа, друг път отнемат 2 дни. Но средно изисква около 6-7 часа. В момента с новите модели, които са за зимата и са от кожа, процесът е продължителен, тъй като боите изискват повече обработка и съхнене.

В новата ти колекция има и обувки на висок ток. Как се реши на тази стъпка и какво е по-различното от създаването на дизайнерски кецове?

Премиерата на официалните обувки мина чудесно. Смятам, че Фешън Уийк е най-подходящото място човек да се изяви и да представи официално продукта си. Много често ми се случва да ме попитат " Ами нямате ли нещо по-официално" и това ме предизвика да помисля върху по елегантна колекция за дами, които държат на качесто и удобство. Естественото продължение бяха и чантите, които от тази седмица излизат.

Достъпни ли са твоите продукти? Какви са цените на обувките ти?

Смятам, че всеки може да си позволи да има поне един чифт от обувките или чантите ми. Не съм се изхвърляла в цени. Обичам да правя и подаръци, отстъпки. За да съм по-конкретна, всичко варира между 100 и 180 лв на този етап. В момента могат да бъдат намерени в интернет страницата ми във Facebook, както и там всеки може да ме намери и обсъди с мен желанията си.

Цялото интервю прочете на onlinepriatelka.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама