Надя от Deep Zone: Известността ме направи по-дисциплинирана


Надя от Deep Zone: Известността ме направи по-дисциплинирана

Чаровната и талантлива Надя от Deep Zone в едно искрено интервю...

Здравей, Надя! Ти си много позитивен и усмихнат човек. Сподели ни, моля те, какво те зарежда и какво те кара да се усмихваш.

Здравейте и благодаря за милите думи! Нещо, което е много характерно за мен е, че от малка съм луда глава и винаги съм обичала да се смея. Има толкова много неща, които ме зареждат всеки ден, че ми е трудно да ги изброя...

Но може би тайната е, че с годините съм се научила да оценявам малките неща в ежедневието ни. Дори една усмивка на пешеходец, на когото току-що съм направила път, би могла да ме накара да се почувствам много щастлива. Просто съм такъв човек..

Твоята визия е винаги много свежа и оригинална. Кой се грижи за стайлинга ти? Сама ли подбираш тоалетите си за участия и снимки или се доверяваш на някого?

Благодаря! Доста често сама разчитам на стайлинга си, но има моменти, в които моето виждане за тоалет не стига и се доверявам на компетентен стилист.

Кога разбра, че музиката е твоето признание и как реши да се занимаваш професионално с това?

Винаги съм усещала, че моето място е на сцената. Сякаш от дете имаше един вътрешен глас, който ме уверяваше, че това е моята "мисия". Закърмена съм с много музика благодарение на моите родители.

Как се чувстваш като "нежната половинка” на Deep Zone?

Хората, които ме познават, знаят че съм доста еманципирана, въпреки че външният ми вид говори друго. От малка съм в мъжки компании, предпочитам ги и се чувствам в свои води. Смея да кажа, че се разбирам много по-добре със силния пол.

Коя е песента (от твоите), която те докосва най-силно?

Хм... Труден въпрос! Във всяка една песен влагам много емоция и именно заради това ми е доста трудно да определя... "Зигзаг” най-много се доближава до музикалния стил, който обичам и слушам. Иначе всичките са ми любими!

Точно със "Зигзаг” е свързан и следващият ми въпрос. Заедно с Атанас Колев (Наско) направихте тази доста успешна песен, която веднага се превърна в хит. Чия беше идеята?

Идеята за концепцията "Зигзаг” беше на Диан, текстът мой, а музиката на Алекс. Всяка една песен е дело на всички ни.

Имаш ли си идол или някой, който те вдъхновява?

Не бих казала, че имам идол, но винаги ужасно много ме е докосвала музиката на чернокожите певци и музиканти. Мисля, че те са най-добрите!

Освен талантлива, ти си много красива и винаги изглеждаш безупречно. Как поддържаш външния си вид? Спортуваш ли, спазваш ли диети?

Много благодаря! Ще ви споделя, че се старая да се храня здравословно, защото ако не го правя, тялото ми веднага реагира и напълнявам със скоростта на светлината! Ха-ха! Открай време ходя и на фитнес. Колкото и клиширано да звучи, хората са го казали - "Движението е здраве" , затова и аз самата се стремя да го правя!

Виждаме, че освен успешен изпълнител, ти си щастлива и в любовта. Как се срещнахте с твоето момче?

Беше преди около 3 години, запознахме се на благотворителния концерт "Българската Коледа", обменихме си няколко приказки и на другия ден той ми прати приятелство в социалната мрежа. Започнахме да си пишем, но тогава нищо не се случи. Нашата приказка стартира преди година и три месеца и до ден днешен се радваме един на друг!

Кое е най-милото и романтично нещо, което той е правил за теб?

Иван е много грижовен и мил и непрекъснато прави сладки жестове за мен. Един ден ми подари кутия във формата на сърце, в която имаше листчета, увити като свитъчета, на които пишеше "Обичам те" на 100 езика.

А ти правиш ли му изненади?

Естествено! И двамата много обичаме да се раздаваме и може би това е една от причините, поради които си пасваме толкова!

Ако някой ден трябва да избираш между кариерата и любовта, какъв би бил твоят избор?

Не искам да попадам в такава ситуация, защото музиката е любовта на живота ми и моето призвание. От Иван срещам изключително разбиране и зная, че никога не би ме накарал да избирам. Все пак, ако се случи, по-скоро бих избрала кариерата, защото ако някой ти постави такъв ултиматум и не приема и уважава интересите ти, значи този човек не е за теб!

Положително или отрицателно влияе, според теб, славата на хората? И по какъв начин те промени известността?

Славата влияе зле на хората, които имат слаб характер. Аз не съм от тях и адски много благодаря, тъй като наблюдавам как славата изменя доста мои колеги. Що се отнася до мен, известността ме направи по-дисциплинирана, целеустремена и ме накара да оценявам всяка една възможност, която ми се предоставя.

За какво мечтае Надя?

Мечтая за здраве, щастие и много успехи за мен и хората, които обичам.

Какво да очакваме от Deep Zone в скоро време? Някой нов хит може би?

Дай Боже! Работим по различни проекти с момчетата, засега ще ги запазя в тайна, но в скоро време очаквайте нови и интересни неща.

И накрая, пожелай нещо на нашите читатели.

Бъдете живи и здрави, усмихвайте се постоянно и слушайте хубава музика! Целувки!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама