Новата Мис Свят-България Галина Михайлова: Аз съм непоправима романтичка!


Новата Мис Свят-България Галина Михайлова: Аз съм непоправима романтичка!

Галина Михайлова е последната сензация в модния свят след победата й миналата седмица на конкурса Мис Свят България. Тя ще представи страната ни на световния конкурс през декември в САЩ. Интересното за конкурса е многото спекулации, който той предизвика, след като няколко дни по-рано нейният брат - Калоян, беше избран за Мистър Свят България. Галина разказва пред iWoman.bg за тайните на красотата си, каква е в своето ежедневие и каква е перфектната първа среща за нея. За мен е истинско удоволствие да ви представя един много истински човек и приятел в един разговор с дъх на любимия й парфюм - Chanel!

Здравей, Галина! Как си и къде те откриваме?

Здравей! Откриваш ме във фитнеса. След това отивам да изведа кучето, имам френски булдог, който разхождам сутрин и вечер.

Как се чувстваш след наградата?

Днес най-после успях да се наспя. Да ми улегне тази информация. Доста добре съм - щастлива и готова за работа. Днес ще се срещна с Венета Кръстева, миналогодишната победителка в конкурса. Има още половин година, световният конкурс ще се проведе през Декември в САЩ, но аз имам нужда от усилена подготовка и тя вече трябва да започне.

Как поддържа красотата си новата Мис Свят България?

Аз ходя с много малко грим. Всеки ден ставам в 6.00 и първото нещо, което правя, е да отида във фитнеса. Храня се много здравословно - често пъти разделно. Шоколадът обаче ми е слабост - имам дори един ден от седмицата, в който ям шоколад.

Поддържам се красива, като ползвам ежедневен крем за лице и не излизам от вкъщи без спирала и руж. Чувствам се по-красива, когато слагам по-малко грим.

Робуваш ли на модата и кои са любимите дизайнери на Галина?

Категорично не робувам. Аз съм голям Chanel почитател, обожавам парфюма Mademoiselle. Когато слагам пудра, тя е на същата марка. Общо взето това е единствената марка, която харесвам. Иначе не робувам.

Ти си живяла в Англия, каква е разликата между англичанката и българката?

По скоро какви са приликите?! (смее се) Ние сме изключително суетни жени, женствени. Много по-малко еманципирани от тях. Вдигнали сме много високо летвата с цялостна визия и поведение. Техните жени са доста фокусирани върху себе си. Срещала съм семейства, в които всеки сам си пере дрехи. Българката е една много изрядна домакиня, която освен, че умее да е красива, поддържа и дома. Има разлика в стила на обличане, тук държим на високите токчета, докато там не е така.

Каква е любовта за теб?

Надявам се, че предстои да разбера! Имала съм някакви емоции, но искрено се надявам, че най-силните тепърва ще дойдат.

Какво трябва да притежава един мъж, за да впечатли най-красивата жена в България?

Трябва да умее да ме разбира, без да му говоря. Винаги съм смятала, че идеалното съвпадение е когато умееш да видиш себе си в другия. Трябва да сме на една и същи честота. Категорично трябва да е човек с богата обща култура и да мога да науча нещо от него. Не смятам, че визията е най-важното нещо за един мъж.

Каква е перфектната първа среща за теб?

Аз съм непоправим романтик. Цветята, галантното отваряне на врата, придърпване на стола. Мястото не е от значение. Може да бъде нощна разходка на интересно място.

Какво е модата за теб и какво би казала на всички момичета, които искат да тръгнат по твоя път?

Аз също съм доста нова тук. Бих казала, че трябва да имат някаква цел в живота си. Модата е едно приятно допълнение, когато човек е щастлив с това, което прави. Каквото и да облечеш, когато се чувстваш добре, внушаваш самочувствие. Когато си нещастен, каквато и дреха да сложиш, не внушаваш увереност.

Мислила ли си за роклята за Мис Свят?

Не съм. Трябва да уточним визията, дрехите и поведението. Както и каузата, по която ще работя. Аз съм фен на стилните неща: ще заложа на стил, по-малко грим и силно физическо представяне.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама