Зарена от Viber: Категория Superwoman


Зарена от Viber: Категория Superwoman
Снимка: Личен архив

Зарена Кънчева работи във любимото ни приложение - Viber. Там е меко казано, изцяло отговорна за PR & Marketing-а в Централна и Източна Европа. През останалото време е много наш човек - харесва тесните софийски улички, хубавите пекарни и се оприличава на стикер.

Кажи къде те намираме и с какво се занимаваш?

Намираш ме в София (смее се), чиста случайност, защото утре отново пътувам. Използвам максимално времето си тук, за да обсъдя с екипа текущите проекти, преди отново да се пръснем по света.

Каква е идеята зад Viber?

Мисията на Viber, винаги е била една - да помага на своите потребители да се свързват свободно с всеки и навсякъде по света. Нашият продукт се ползва от близо 1 милиард потребители глобално и най-голямата ни отговорност е да им помагаме да общуват с важните за тях хора по лесен, бърз, забавен и не на последно място сигурен начин.

Като част от семейството на Rakuten, Viber представлява и платформа, която позволява на брандовете да се свържат директно с техните клиенти, да им помогнат да организират по-добре ежедневните си задачи, да ги вдъхновят, информират или да им дадат възможност да се забавляват така, както го правят с приятелите си.

Разбрахме, че имате да се похвалите с нещо ново. Ще ни разкажеш ли малко.

Разбира се. В края на месец февруари, по време на Световния Мобилен Конгрес в Барселона, основателят на Rakuten представи най-новия ни продукт, Viber Communities, с което се превръщаме в първото мобилно приложение, което не ограничава броя на участниците в групови разговори. По този начин имаме уникалната възможност да предоставим на потребителите функционалност, чрез която да се свързват с глобални общности в мащаб, невъзможен досега при подобен тип мобилна комуникация.

Сподели ни за живота си извън мейла?

Истината е, че преди да стигна до мейла си, общувам както професионално, така и с приятелите си основно през Viber. От друга страна, от любопитство ползвам още 4-5 комуникационни приложения, в които имам различен тип контакти, така че почти непрекъснато поглеждам към телефона си. Извън това идват многото пътувания, непрекъснати срещи с различни хора и много мултикултурни преживявания. В града обикновено можете да ме срещнете на културни събития или в някой нов ресторант (рядко се храня вкъщи), а когато си почивам предпочитам да съм сред природата, пристрастена съм към океана и някои малко по-непознати островчета.

ДОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама