1 зодия ще се ВЛЮБИ днес... в хороскопа за 15 септември


1 зодия ще се ВЛЮБИ днес... в хороскопа за 15 септември
Снимка: iStock/Guliver

Какво ви чака днес - любов до края на деня и то за 1 зодия. Тази зодия ще се влюби в края на деня и как е възможно това? С любов от пръв поглед, която ще прерасне в истинска връзка. Химия или не... по-скоро съдба! Ето какво ви чака в дневния хороскоп според зодията ви:

Овен

Този петък някои ваши постъпки могат да доведат до неочаквани резултати, но това не означава провал. Често непланираните действия водят до изненадващо приятни резултати. В любовта дайте повече от себе си, защото вашата половинка вече е разочарована от някои аспекти от поведението ви. Стегнете се и дайте всичко от себе си, така както го усещате.

Телец

Този петък не се съмнявайте и за миг в себе си. Може би просто трябва да покажете повече от себе си и да бъдете по-откровени, за да ви разберат правилно. В края на вечерта ви очаква неочаквана среща с непознат, с който ще усетите искри. На купон или на работна среща, мястото не е от значение, само не си оставайте вкъщи. Това може да е следващата ви сериозна връзка.

Близнаци

Този петък приемете неприятностите, като добри промени и всичко ще мине бързо и безболезнено. Това не е причина да се лишавате от удоволствието...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама