2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 11 януари


2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 11 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Остротата на думите ви днес може да прободе незабравимо нечие сърце. Най-добре използвайте по-щадящи методи, тъй като нападателността ви ще се помни дълго.

Телец

Това е ден, в който ще можете да решите с лекота всеки спорен момент във връзката си. Използвайте тази възможност, за да скрепите дълготрайно отношенията си.

Близнаци 

Остроумието и сладкодумието ви днес няма да са ви от съществена полза. Ще ви съдят по действията, така че запретнете ръкави и си захващайте за работа.

Рак

Денят ще ви залее с предизвикателства. Приемете всяко от тях с благодарност, тъй като те ще ви научат на много. В личния живот ви очаква приятна новина.

Лъв

Ако нещо не ви се прави, значи не трябва да го правите. Това е ден, в който мнозина от вас ще се замислят сериозно дали не е време да сменят сферата си на дейност.

Дева

Това е добър ден за рутинна работа. Не влизайте в нови начинания и най-вече не предизвиквайте спорове. Вечерта отделете повече време за мечтите си.

Везни

През този ден лесно ще може да постигнете набелязаните цели. Ако приключите рано с тази задача, не се колебайте да преминете към следващата.

Скорпион

Този петък не се оглеждайте за нещо ново. Имате доста започнати и недовършени дела и не ви трябва допълнителен товар и ангажименти.

Стрелец

Денят може да ви изненада с интензивността си. Ако не сте готови за предизвикателства, най-добре не започвайте изобщо. Преценете добре силите си.

Козирог

Потърсете вариант, в който ваш колега да може да ви замества, когато се налага. Не е удобно само вие да сте отговорен за някои дейности. Дайте си глътка въздух.

Водолей

При решаването на сложен въпрос днес се обърнете за съвет към специалист. Няма нищо лошо в това, напротив - показва отговорното ви отношение към нещата.

Риби

Днес се опитайте да се отдалечите от проблемите, като не мислите за тях или си представяте положителното им разрешаване. Периодът е спокоен и ще имате възможност да опитате различни техники за релаксиране.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама