3 неща, които да очаквате от мъжа Рак


3 неща, които да очаквате от мъжа Рак
Снимка: iStock/Guliver

Тези, родени под този воден знак, се управляват от емоциите си. Те са известни като чувствителни, любящи и семейно ориентирани. Но когато приливът се преобърне, ноктите могат да излязат. Ето няколко съвета какво да очаквате и как да се справите:

Ако имате проблеми със свекървата

Чувствителни, сантиментални, носталгични и лоялни на всяка цена. Раците обичат идеята за брак и родителство и са насочени към традиционния път, когато става въпрос за двете. Мигновен враг? Всеки, който критикува мама. Ако вашият Рак е дълбоко привързан към майка си и това ви дразни, важно е да говорите, без да става драма. Но преди да направите това, преценете дали има нещо нередно в отношенията им. Докато може да ви се стори странно, че той вика или дори посещава майка си ежедневно, честотата на контакт с майка му не определя колко здрава или нездравословна е неговата привързаност към нея. Ако майката и синът имат взаимно уважение един към друг и са си поставили добри граници помежду си, говоренето им всеки ден може да не е нещо, което си заслужава да бъде обсъждано.

Когато той е емоционален

Емоционални, силно ориентирани към другите и често несигурни. Смяната на настроението и самосъжалението могат да се проявят по всяко едно време. Но какво да сторите тогава? Първо, направете справка на собствените си чувства - и само на тях. Настроенията са заразни. Често реакцията ви към настроението на партньора ви ще бъде да го имитирате. Въпреки че не винаги сме в състояние да контролираме начина, по който избираме, ние можем да окажем ограничаващо влияние върху вероятността да действаме сляпо върху нашите чувства. Вместо това можем "рационално да решим как искаме да реагираме". Вземете си дъх, разходете се, устоявайте на желанието да го "поправите" или да се заразите сами. Подкрепяйте партньора си. И знайте, че настроенията, подобно на летните бури, бързо отминават.

Ако той е емоционално недостъпен

Твърдата черупка на Рака е подходяща метафора за тези самозащитни, понякога непроницаеми партньори. Така че какво да правите? Вземете това, което ви притеснява, а след това го преобразувайте. Ако можете да видите нуждата на партньора ви за поверителност и пространство по-малко лично, можете много да подобрите връзката си. Не забравяйте, че хората се отварят най-свободно, когато не са преследвани или критикувани от партньора си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама