3-те зодии, които прощават, но никога не забравят


3-те зодии, които прощават, но никога не забравят
Снимка: iStock/Guliver

Да простиш и да забравиш не винаги е лесно, особено ако сте наранени дълбоко. Независимо дали са обидни думи от някого, когото обичате, или огромен скандал с най-добрия ви приятел, прощаването е трудно само по себе си. Не всеки е способен напълно да забрави.

Може би продължавате да мислите какво е трябвало да кажете или може би сте наистина упорити и не може да "изгубите" спор, тъй като забравянето ви кара да се чувствате слаби.

Ако си мислите за себе си: "Да, ще ти простя, но не очаквай да забравя за това", най-вероятно сте някоя от следните зодии:

Телец

Телецът е един от най-упоритите знаци, което означава, че е съвсем естествено неговата упоритост да играе роля в това как той се справя с емоциите си. Телецът прощава на хората, които обича, но това не означава, че може да го нараните и да ви се размине. Телецът винаги е готов да прости, но ако не отделите време да поговорите с него защо е бил наранен, той ще продължи да мисли за това. Представителите на тази зодия са склонни да помнят спор, който се е случил преди 1 година и все още да се дразнят.

Рак

Раците са пълни с любов, заради което лесно прощават, когато са наранени. Представителите на тази зодия знаят кога нещата заслужават да бъдат обсъждани и кои разговори трябва да бъдат оставени в миналото. Заради това Раците понякога могат да бъдат много подозрителни. Макар че може да сте се разбрали да простите и забравите, Ракът може още известно време да мисли за конфликта ви, докато не осъзнае, че това е най-доброто решение.

Скорпион

На Скорпиона му е доста трудно да прости на първо място, но когато го стори, все още трябва да пазите гърба си. Той прощава, тъй като ви вярва, което не винаги е лесно за този знак, защото това може да го направи уязвим. Но нещото, което Скорпионът не може наистина да понася, е нечестността. Ако той ви прости, но след това разбере, че го лъжете, никога повече няма да го стори.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама