3-те зодии, които разбиват женски сърца


3-те зодии, които разбиват женски сърца
Снимка: iStock/Guliver

В зодиака има няколко „серийни разбивачи“ на сърца. Те са мъжете, които те вкарват в леглото и после никога повече не те търсят. Това са 3-те зодии, които вечно разбиват женските сърца.

Близнаци

Близнаците те омайват с изключителна лекота. Харизматични са, флиртуват добре и почти няма как да им устоиш. Те са изключително убедителни и със сигурност знаят как да те вкарат в леглото. Не обичат бавните свалки, отказват се от жените, които трудно могат да завладеят. Тяхната игра е кратка, поне не заблуждават жената, с която са излезли. Те не искат връзка, не искат общи познати и излизания с приятели. Те искат неангажиращ секс. Проблемът при тях е, че често пропускат да споменат това...

Лъв

Царете на зодиака. Не не понасят моногамията и не вярват, че човек е създаден само за една връзка до края на живота им. Обичат да имат по няколко наведнъж. Харесва им да са желани, търсени и изключително заети що се отнася до вниманието на жените. Никога няма да разбереш двойната или тройната им игра, защото просто са много добри в това. Когато една жена им омръзне, не се чувстват длъжни да дават обяснения. Просто спират да си вдигат телефона и да ги намериш става мисия НЕВЪЗМОЖНА. 

Риби

Внимавайте с тези сладкодумни мъже. Те са готови да ви кажат всичко, само и само да спечелят доверието ви. А както добре знаят, спечеленото женско доверие често значи страстна нощ в леглото. Те обичат да поддържат дълги връзки, но само сексуални. Ако се влюбиш в тях, ще им видиш гърба на секундата. Не обичат романтиката и не обичат да се чувстват длъжни на която и да е жена. Започнеш ли да го ревнуваш – никога повече няма да видиш или чуеш нещо за него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама