3-те зодии, които се паникьосват най-лесно


3-те зодии, които се паникьосват най-лесно
Снимка: iStock/Guliver

Стресът в съвременния начин на живот оказва влияние на всеки човек и той търси своята "рецепта" за справяне – храна, спорт, алкохол, излизане с приятели и т.н. Някои зодии обаче са склонни да се поддават на паниката много по-лесно от други и трудно приемат стресовите предизвикателства на живота. Ето кои са те.

Лъв

Лъвовете поддържат висок стандарт на живот. Те възприемат себе си като ценен член на общността, в която се намират и често се чувстват лично отговорни за неща, които нямат общо с тях. Високото обществено положение, към което се стремят, често оказва огромен натиск и по този начин Лъвовете се превръщат в най-малко издръжливия на стрес знак.

Близнаци

Представителите на тази зодия поемат твърде много ангажименти и често ходят с няколко "дини под мишница". Истинският им проблем, че се притесняват за неща, които все още не са се случили. Съзнанието им трескаво прехвърля всевъзможни фатални сценарии и те губят почва под краката си, оставяйки на паниката да ги завладее.

Овен

Земен и инатлив, Овенът е склонен да блъска главата си в стената, докато препятствието не се премести от пътя му. Разбира се, това води до доста стрес, но не там е основният проблем. Всъщност, Овните са истински хипохондрици и всяко здравословно неразположение може да ги изкара от равновесие.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама