4-те зодии, които не биха издържали дълго без секс


4-те зодии, които не биха издържали дълго без секс
Снимка: iStock/Guliver

Има няколко зодии, за които животът без страст и секс е немислим. Поне не за дълго време. Те са толкова темпераментни, че не можеш да ги виниш. Това са зодиите, които не могат дълго време без секс.

Овен

Овните са много страстни. Изключително добри любовници и никога не са криели това за себе си. Обичат секса, обичат приключенията в леглото и няма да крият, когато те не им стигат. Не си мълчат, не изчакват, а винаги пробват късмета си. Уверени са в уменията си и това им дава още по-голямо желание за действия. Те могат дълго без любов, но не и без секс. Ако не са във връзка, със сигурност си имат човек, с който гасят страстите.

Лъв

Хищниците на зодиака обожават секса. Обичат да дават тон на любовната игра и от тях да зависи какъв ще бъде финалът. Те изобщо не обичат да чакат, за да стигнат до същинската част. Ако сексът в една връзка не върви, изобщо не ги чакайте да останат. Имат си приоритети и съвместимостта в леглото е нещо, с което не правят никакви компромиси. Два месеца без секс е краят на света за Лъвовете.

Скорпион

Не можете да повярвате какво значение има сексът за връзките при един истински представител на зодия Скорпион. Скорпионите не могат да си представят живота без това сладко удоволствие. Имат много партньори и изобщо не смятат, че това е грешно. Те не са точно семейният тип хора, но са невероятни любовници в леглото. Месец без секс е немислим за тях.

Козирог

Не се опитвайте да заблуждавате Козирозите с празна романтика, без продължение. Няма да се хванат на въдицата, защото си искат своето. Те не обичат връзката да се точи прекалено дълго, преди да се стигне до същинската част. Изключително страстни са и сексът е част от живота им така, както и въздухът, който дишат. Ненаситни са!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама