6 основни проблема при връзката с мъж Рак


6 основни проблема при връзката с мъж Рак
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете, родени под знака на Рак, могат да бъдат наистина страхотни – грижовни, романтични и "уютни". Но макар да са известни със своя спокоен и чувствителен нрав, с любовта си към семейството, тези господа си имат и доста "трески за дялкане". Ето кои са основните проблеми, които често възникват във връзките с мъже Раци.

Бързо сменят настроенията си

Добре, може би ще бъде още по-точно, ако кажем, че настроенията им са стабилни като увеселително влакче в лунапарк. В един момент този мъж е напълно спокоен и щастлив да прави каквото и да било, а няколко минути по-късно изглежда като завихрящо се торнадо.

Майка му винаги ще е на първо място

Ако се чудите как изглежда типичното "мамино синче", отговорът несъмнено е "като мъж Рак". Тя е единствената истинска кралица в живота му и вие никога няма да можете да се сравните с нея, така че по-добре не опитвайте. Ако искате да потръгнат нещата ви с него, първо трябва да завладеете сърцето на майка му.

Те могат да бъдат манипулативни

На тези мъже им се носи слава на истински манипулатори и определено не е напразна. Често те използват фини тактики и намеци, за да си проправят път по тих и дипломатичен начин, без другият да осъзнае какво се случва в действителност.

Понякога са адски "задушаващи"

Ракът е синоним на дълбоки емоционални нужди. Ако са имали по-трудно детство, тези мъже още по-упорито ще търсят съвършената половинка, която да влезе в ролята на грижовна майка. Ако не се чувстват сигурни във вас, най-вероятно ще се затворят в черупката си.

Ревниви са

Разбира се, съвсем логично продължение на задушаващата им привързаност, е ревността. Понякога въпросите ми с кого и къде сте са толкова фрапиращи, че нищо чудно да се чувствате като палав тийнейджър, подложен на разпит от родителите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама