Чуден ден очаква една зодия на 2 декември


Чуден ден очаква една зодия на 2 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще сте готови за всякакви битки. Другите обаче ще искат да си почиват, затова оставете битките за друг път.

Телец

Днес не се подавайте на желанието ви за промяна, особено ако става въпрос за интериора. Много скоро ще сте на друго мнение, а ще бъде трудно да се върнете назад.

Близнаци

През този ден не тръгвайте през просото На път сте да разрушите отношения, които все още не са се изчерпали. Заредете се с търпение.

Рак

Тази неделя е добре да помислите от колко време не сте правили подарък на половинката си. Изберете нещо от сърце и го поднесете с финес.

Лъв

Посветете деня на групови занимания. Оставането ви насаме с мислите ви може да създаде хрумвания, които само ще усложнят живота ви. 

Дева

Днес някой ще се опита да се добере до ваша тайна. Това ще стане елегантно в дружески разговор, така че не се отпускайте прекалено.

Везни

Тази неделя направете нещо повече, за да се разтоварите физически и психически. Може да помислите за посещение на спа-център или масаж.

Скорпион

Това е ден, в който да планирате пътуване в близките дни. Заседяването на едно място започва да ви се отразява зле. Имате нужда от нови впечатления.

Стрелец

Тази неделя ще имате своя успех сред обкръжението ви. Все пак не очаквайте кой знае какви фанфари и не изисквайте прекалени похвали от останалите.

Козирог

Тази неделя ще бъдете опасно докачливи. Най-добре прекарайте деня извън дома и сами, докато мине лошото ви настроение. Върнете се с малки подаръчета.

Водолей

Тази неделя ще бъдете нечие вдъхновение. Може да бездействате красиво и това ще бъде напълно достатъчно. Късметлии!

Риби

Тази неделя ще бъдете непоколебими в мнението си. Все пак не бъдете крайни в изказванията си и допуснете, че не сте запознати изцяло със ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама