Ден за ново начало за една зодия на 4 август


Ден за ново начало за една зодия на 4 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за ново начало. Огледайте се около себе си и започнете там, където имате най-силно желание за промяна.

Телец

Тази неделя не давайте нищо назаем. Може да загубите пари или вещи, но и доверие. Пазете се от слънцето.

Близнаци

Днес ще бъдете нещо като съветник в своето обкръжение. Освен гордост това ще ви донесе и не малко отговорност – не го забравяйте.

Рак

През този ден може да си позволите да бъдете малко по-сериозни и дори строги. Ако целта оправдава средства, не се колебайте да не отстъпвате от принципите си нито за миг.

Лъв

Днес едва ли ще постигнете това, което сте си представяли, но всичко е възможно, ако дори за миг не се разсейвате.

Дева

Прекалената подозрителност днес може да ви изиграе лоша шега. Усмихвайте се повече, защото не е ясно кой може да се изпречи на пътя ви.

Везни

Бъдете сигурни в себе си и в това, че може да постигнете своето само с честни средства. Не си позволявайте да използвате манипулационни методи на действие.

Скорпион

През този ден ще ви се наложи да действате бързо и под напрежение. Нямате време за губене, в противен случай някой много бързо ще заеме мястото ви.

Стрелец

През този ден обърнете внимание предимно на себе си. Нужно е да въведете спешно ред във вашите мисли и чувства преди да продължите напред.

Козирог

През този ден нека въпросите, свързани с вашия личен живот, бъдат на преден план. Останалите може да почакат, особено ако не ви касаят.

Водолей

Днес ще ви се наложи да бъдете по-сериозни от обикновено. Естествено, че ще имате възможност да наваксате, но сега наистина трябва да сте максимално сериозни.

Риби

През този ден ще имате реалния шанс да промените статуквото към по-добро. Не спирайте да вярвате в доброто развитие на нещата и то непременно ще се случи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама