Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 октомври


Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 октомври
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Днес ни чакат много любовни изненади. Някои зодии ще се влюбят, други - ще получат тайнствен СМС от непознат ухажор. Ето какво ни чака днес според зодиите.

Овен

Днес е възможно да ви подразни прекаленият оптимизъм на половинката ви. Това никак няма да е добре нито за вас, нито за него или нея, така че постарайте не само да не ви проличи, а да възприемете бързичко правилният весел поглед върху живота.

Телец

Този вторник е добре да посветите ако не целия ден, то по-голямата част от него на личния си живот. Вложете цялото си вдъхновение и сили, за да съживите нещата във връзката си, разбира се, ако имате желание. При наличието на такова замисленото ще се осъществи много по-лесно, от колкото сте си го представяли.

Близнаци

Днес няма да сте от хората, чиито чувства, емоции и поведение са лесно разгадаеми. Половинката ви обаче ще се опита да разбере какво точно ви има, така че очаквайте инвазия. Тя е от любов, хубаво е да го разберете преди да обвините отсрещната страна в нахлуване в личното пространство.

Рак

Днес ще получите предложение, което ще е много примамливо, но за съжаление ще е в разрез с вашите принципи и морални устои. Колкото и да ви се иска, правилното решение е едно – да откажете. В другия случай ще трябва сами да се справите със съвестта си.

Лъв

Денят не е подходящ за изясняване на отношения, правене на предложения за годеж или, не дай си Боже, брак. Не започвайте и не приключвайте нищо. Пуснете се по течението с ръце зад главата и си свиркайте.

Дева

Днес може да имате разногласия с любимия ви човек. Това е често срещано явление и дори желателно, за да има повече разнообразие и тръпка в една връзка. Ключът е в това как точно се отнасяте към различията си и дали проявявате достатъчно уважение към тях.

Везни

Днес може да бъдете обзети от опустошителна меланхолия. Разбира се, че е имало хубави моменти в миналото, но те не случайно са останали там. Внимавайте да не нараните настоящата си половинка с емоциите си.

Скорпион

Има доста да наваксвате в оказването на заслужено внимание към любимия ви човек. Служебните ви задължения така са ви завлекли, че съвсем забравихте, че имате някого до себе си. Той или тя обаче не са и вече си задават някои сериозни въпроси.

Стрелец

Това е ден на шоколада, не международен, а на лично ниво във вашите отношения. Кутия бонбони ще подсладят живота ви и допринесат за по-лекото и оптимистично протичане на сериозен разговор. Ако този подкуп не подейства – значи имате истински ценен човек до себе си.

Козирог

Денят е добър за промени във външния вид. Времето е прекалено горещо така че смело може да се подложите на фантазията на фризьора си. Не робувайте на стереотипи. Освен това косата расте, а промяната внася нов вкус в живота.

Водолей

Днес ще имате възможността да се „качите на главата“ на любимия си човек. Всичките ви прищевки ще бъдат изпълнени. Хубаво е да си поставите граници, по-късно от вас може да бъде поискан реванш. Ще можете ли?

Риби

Това, от което имате нужда е тишина и спокойствие. Вашият партньор – също. Какво по-хубаво от това единомислие. Легнете си рано, вземете си любимата книжка и в леглото. Тази атмосфера понякога е незаменима.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама