Дневен хороскоп за 10, 11 и 12 февруари


Дневен хороскоп за 10, 11 и 12 февруари

Овен

Днес ще бъдете в пълна хармония с чувствата си, така че денят е напълно подходящ за това да изберете подарък за предстоящия празник за вашата половинка. Възможно е да получите и приятна сума пари. В събота ще сте пред дилема какво да предприемете по важен въпрос, който ще изникне. Бъдете по-смели в решението си, от това зависи как ще прекарате целия февруари. В неделя малък спор с половинката може да се превърне в голям скандал, ако не оставите ината си настрани и не отстъпите. Бъдете по-меки с половинката си, защото има нужда от вашата подкрепа.

Телец

Денят е подходящ за осъществяването на търговска дейност, свързана с технологии и иновации. Своите успехи ще имат и хората на изкуството. Не се колебайте да приемате поръчки, дори ако се съмнявате, че ще смогнете с изпълнението им. В събота ви очаква най-страстната нощ, която сте имали от доста време насам. На обвързаните ще им спретнат секси изненада, а необвързаните - ще се запознаят с нов и вълнуващ човек, с който много добре ще си паснат в леглото. Неделя се отдайте на малко почивка, не взимайте досадно обаждане насериозно, а го приемете с усмивка.

Близнаци

Денят е подходящ за уреждането на отношение с жени. Не изпускайте момента, за да изгладите някои недоразумения. Сега всичко лошо може да бъде поправено и дори забравено, но бъдете максимално искрени. В събота ще ви се прийска нещо ново, щуро и незабравимо. Не отказвайте покани за излизане, никога не знаете кой може да срещнете... дали нов човек, дали добре познат такъв от миналото. Ще бъде интересно. В неделя гледайте да сте си повече у дома и да свършите всичко, което толкова отлагате. Очаквайте любопитно обаждане.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама