Дневен хороскоп за 11 август


Дневен хороскоп за 11 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не оставайте в града. Рискувате да се натоварите от еднообразната обстановка и да изпаднете в дълбока меланхолия. Изберете си диво място сред природата.

Телец

Това е ден, в който да дадете нещо някому безвъзмездно. Не мислете за отплатата или благодарността, а просто дарете.

Близнаци

Били сте некоректни към някого, но сега може да се реванширате. Няма нищо срамно в извинението. Очаква ви началото на едно прекрасно приятелство. 

Рак

Днес половинката ви ще има странни идеи за дома. Нямате друг избор, освен да се съгласите. Скоро ще разберете, че той или тя са били прави. 

Лъв

Денят предполага отдалечаване от въпросите, свързани с рутината на деня. Потопете се в интересна книги или филми, за да се разтоварите най-ефективно.

Дева

Денят ще ви даде знак, че е трябва разнообразите ежедневието си. Лятото е чудесен момент за това, така че не губете време, за да превърнете добрите навици в тенденция.

Везни

Потърсете мнението на ваш верен приятел по семеен въпрос, който не може да решите и се колебаете прекалено. Отчетете всички факти и обстоятелства и се помъчете да сте обективни. 

Скорпион

Бъдете верни на убежденията си, колкото и да ви струва това. Днес някой ще се опита да ви разколебае. Най-добре не влизайте в продължителни спорове.

Стрелец

Денят обещава откриване на нов свят, в който ще прекарате дълго време. Подходете положително и не бързайте да давате оценки на хората, с които ще се запознаете.

Козирог

Днес бъдете готови за приятни изненади от страна на половинката ви. Отпуснете се и не търсете под вола теле, за да не развалите замисления план.

Водолей

Днес бъдете благосклонни към промените, които настъпват в живота ви. Време е да "разчупите" ежедневието си. Всичко ще е за добро.

Риби

Посъветвайте се с ваш близък относно ваши планове за почивните дни. Някои от идеите ви за покупки са прекалено лекомислени. Помислете дали действително имате нужда от желаното.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама