Дневен хороскоп за 11 февруари


Дневен хороскоп за 11 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник няма да ви се налага да полагате никакви усилия за нови запознанства. От вас ще струят такива флуиди, че противоположния пол сам ще се "лепи", като мухи на мед. На вас ще ви остане само да избирате.

Телец

Опитайте се да намерите красотата в сивото ежедневие.  Вглеждайте се в обикновените неща, но не за да им намирате кусури, а за да уловите уникалността им. Преди да предприемете каквото и да било срещу някого се замислете как бихте постъпили ако бяхте на негово място.

Близнаци

Този понеделник не си позволявайте участието в хазартни игри или финансови начинания. Пазете материалните си ресурси. Ако имате нужда от пари назаем, опитайте се да отложите покупката, за да се справите сами.

Рак

Подобряването на собственото ви настроение ще помогне за затопляне на отношенията ви с вашата половинка. 
Заемете се със здравето и формата ви и започнете курсове по йога или се абонирайте за фитнес клуб.

Лъв

Този понеделник на хоризонта ще сте появи ваш стар познайник, с когото сте имали  романтични отношения, а вие сте се отнесли коректно към него/нея. Сега стореното от вас добро ще се завърне обратно към вас. Не си мислете, обаче, че може да върнете миналото.

Дева

Ако ви се прииска да правите нещо, свързано с изкуство,  дори да не сте се занимавали с него преди, не се притеснявайте да опитате. Възможно е дори новото ви занимание да ви донесе прилични доходи.

Везни

Мнозина от представителите на знака ще бъдат изправени пред предизвикателството да бъдат с повече от един партньор едновременно. Тази ситуация ще се подреди така заради недостига от емоции и някои от вас ще предпочетат заблудата, отколкото сблъсъка с истината.

Скорпион

Този понеделник ще разберете, че решаването на проблеми по мирен път е много по-лесно. Изхвърлете от главата си негативните емоции, които в крайна сметка ще се изпарят от само себе си, а вие ще сте изхабили доста време напразно.

Стрелец

Скромни подаръци и не големи разходи за любимия човек, ще ви позволят да подобрите отношенията си в семейството. Не бъдете бъдат прекалено пестеливи, тъй като щедростта може да помогне за решаването на много проблеми в живота и взаимоотношенията ви.

Козирог 

Този понеделник облаците ще се разсеят, но това, което правите ще продължава да бъде наблюдавано. Така че фактът, че се чувствате добре няма да означава, че не вършите  неща, които не би трябвало да правите и че няма да ви бъде поискана сметка за тях.

Водолей 

Звездите ви предупреждават да бъдете скромни във всяко едно отношение . Не бъдете високомерни, не си позволявайте да манипулирате и използвате хората за постигането на вашите цели.

Риби

Този понеделник ще намерите общ език с по-голямата част от екипа и ще се разберете с началниците. Въодушевлението, от което сте обхванати ще ви помогне да решите много, задачи, които преди са били непосилни за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама