Дневен хороскоп за 11 май


Дневен хороскоп за 11 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота отидете на ново и непознато за вас място. Имате нужда да промените обстановката и да погледнете по нов начин на нещата.

Телец

Днес не жалете пари за удоволствия. Вие не бихте могли да бъдете прекалено разточителни, но сега може да отпуснете края и да се забавлявате качествено.

Близнаци

Тази събота не правете грешката да се осланяте на чужди съвети за личния си живот. Потърсете отговорите.

Рак

Днес не търсете виновник на неуспеха си. Освен това не подценявайте половинката си. Ще се наложи да направите някои реванши.

Лъв

Тази събота не надценявайте силите си. Най-вече физическите. Може да ви се струва, че сте в добра форма, но следете внимателно сигналите на тялото си.

Дева

Тази събота не забравяйте ваши обещания. Те може да са толкова стари, че да сте ги забравили, но все някой ще ви припомни.

Везни

Тази събота потърсете второ мнение или помощ, ако се двоумите по личен въпрос. Все пак нека крайното решение бъде ваше, а останалото да ви послужи за ориентир.

Скорпион

Помислете за промяна в гардероба си и дори интериора. Ако не сте правили промени през последните 10 години, първо направете план преди да действате.

Стрелец

Тази събота може би е добре да погледнете извън себе си. Помислете защо напоследък ви се случват едни и същи неща и дали не е време да смените начина на действие.

Козирог

Днес е добре да измислите интересно занимание за вас и партньора си. Посветете деня на него или на нея и на занимание, което преди не сте правили.

Водолей

Тази събота имате пълното право да се гордеете със себе си. Възможно е да се проявите силно и запомнящо се в занимание, където не сте подозирали, че имате възможности.

Риби

Не си правете грандиозни планове и не давайте обещания на самите себе си. Каквото успеете да направите - толкова. Сега е важно да сте спокойни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама